Cum arată iubita lui Vladimir Putin. Acum toată lumea știe de ea

Cum arată iubita lui Vladimir Putin. Acum toată lumea știe de ea
Iubirile lui Vladimir Putin au fost mereu subiect de discuții, mai ales că președintele rus și-a ținut viața intimă cât de departe a putut de ochii curioșilor. Lucrul acesta le-a dat apă la moară curioșilor.

De-a lungul vremii s-a vorbit de amante și copii, iar acum se vorbește despre cum arată iubita lui Vladimir Putin. Presupusa iubită a liderului de la Kremlin, Alina Kabaeva, 39 de ani, a ținut, sâmbătă, un discurs la inaugurarea unui centru de gimnastică din Soci, în vestul Rusiei. Fosta campioană la gimnastică nu a spus niciun cuvânt despre războiul din Ucraina sau despre Vladimir Putin, informează Daily Mail.

Ea însă le-a transmis gimnastelor prezente la evenimentul de la Soci că „imposibilul poate fi posibil”. „Când făceam gimnastică, nici nu puteam să visez la astfel de condiții, a spus ea. Dar, în viață, imposibilul este posibil. Rusia este o țară cu mari oportunități”.

Cine este Alina Kabaeva

Alina Kabaeva a câștigat aurul la Jocurile Olimpice din 2004 la gimnastică ritmică. Descrisă drept „cea mai flexibilă femeie din Rusia”, este campioană la gimnastică ritmică, câștigătoare a două medalii olimpice, 14 la campionatele mondiale și 21 la europene.

Timp de șase ani a fost deputat din partea partidului Rusia Unită al lui Vladimir Putin. Ea este președintele consiliului de administrație al National Media Group (NMG), un holding care deține participații importante în aproape toate principalele media federale rusești care reproduc propaganda guvernului rus. Ar avea un salariu anual de 10 milioane de dolari. Acum, fosta sportivă a fost pusă pe lista cu sancţiuni a Occidentului, în contextul războiului început de ruși în Ucraina.

Iubita lui Vladimir Putin, apariție rară la Soci

Deși nu există dovezi oficiale, se speculează că Alina Kabaeva și Vladimir Putin formează de 15 ani un cuplu. De asemenea, se spune că au împreună mai mulți copii. Cifrele variază de la doi la 4. În primăvară se zvonea că fosta gimnastă ar fi fost însărcinată din nou. Cu gemeni. În vară s-a scris că urmează să se nască o fetiță. „Am deja destui copii, și am făcut destule fiice acum mult timp”, ar fi spus Vladimir Putin când a auzit că iubita sa așteaptă un copil.

Kremlinul nu a confirmat niciodată relația. Pe de altă parte, pentru presa de stat acesta e un subiect tabu. Ea ar fi adus prima dată pe lume un copil în anul 2015, când a născut la o clinică din Elveția. La patru ani, a mai adus pe lume gemeni.

Președintele Rusiei mai are două fete din căsătoria cu Ludmjila, e vorba de Maria, de 37 de ani, care e medic endocrinolog, şi Ekaterina, 35 de ani, care e o cunoscută femeie de afaceri. În ceea ce o privește pe Alina Kabaeva, aceasta a reușit mereu să-și țină ascunsă viața personală, însă este implicată foarte mult în gimnastica din Rusia. În acest an, Kabaeva a fost văzută în public de mai puțin de șase ori. Acest lucru s-a întâmplat ultima oară în luna septembrie, așa că apariția de sâmbătă reprezintă un eveniment rar, scrie Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre