Meghan Markle este cunoscută de o lume întreagă. Este soția Prințului Harry, mama lui Archie Harrison, dar și faimoasă actriță. În afara de acestea, Meghan este și a fost mereu și o activistă convinsă, lucru ce nu s-a schimbat. 

Cum arăta Meghan Markle în liceu și ce a scris în album

O poză apărută pe internet o dezvăluie pe ducesa de Sussex pe când aceasta era o adolescentă plină de visuri. În imaginea respectivă, putem observa o Meghan simpatică, fără machiaj, dar cu zâmbetul identic cu cel de azi. 

Sursa foto: Instagram

Singurul lucru care trădează viitorul măreț de care avea să aibă parte viitoarea ducesă este citatul pe care aceasta l-a ales pentru albumul de final de liceu. Astfel, Meghan a ales câteva vorbe ce îi aparțin lui Eleanor Roosvelt, cuvinte cu mare putere și care i se potrivesc perfect actriței. “Femeile sunt ca pliculețele de ceai. Realizează cât sunt de puternice abia când se află în ape fierbinți”, scrie sub poza lui Meghan Markle din albumul liceului. 

Meghan, activistă în timpul liber 

Meghan a fost de mult timp activistă pentru drepturile omului și luptătoare împotriva nedreptății. Ea a fost ambasadorul ONU pentru egalitatea de gen și abilitarea femeilor și un susținător al campaniei “Apa curată” a World Vision. 

Copilăria lui Meghan a fost fericită. Părinții ei i-au insuflat încredere și au încurajat-o să îmbrățișeze ambele părți ale identității sale rasiale. Ea a avut chiar o familie personalizată de păpuși Barbie, cu o mamă neagră și un tată alb.

În ceea ce privește activismul după căsătoria cu Harry, Meghan și-a continuat treaba. Anul acesta, cu prilejul alegerilor din SUA, ducesa a încurajat poporul american să meargă la vot, chiar daca nu și-a exprimat public preferința asupra vreunui candidat. “La fiecare patru ani, ni se spune același lucru. Că aceasta este cea mai importantă alegere din viața noastră. Dar chiar este. Când votăm, valorile noastre sunt puse în acțiune și vocile noastre ne sunt auzite”, a transmis ducesa anul trecut. 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp