Cum au petrecut vedetele internaționale Revelionul. Imagini incredibile

Cum au petrecut vedetele internaționale Revelionul. Imagini incredibile
Nu a mai surprins pe nimeni că David și Victoria Beckham conduc în topul  vedetelor care și-au luat rămas bun de la anul care a trecut în cel mai provocator mod cu putință. Multe vedete au spus „mulțumesc lui Dumnezeu că s-a terminat 2020”, în timp ce, joi noaptea, au sărbătorit Revelionul.

David și Victoria Beckham au distribuit clipuri pe Instagram care arătau cele mai importante momente din ultimele 12 luni, care includeau bătaia lor pentru NHS, logodna fiului lor Brooklyn și faptul că s-au apucat de apicultură, cu Harper, în timpul izolării pandemie. Joi, Victoria a scris pe Instagram: „La mulți ani!! Și slavă Domnului s-a terminat! A fost un an foarte diferit (și un Crăciun foarte diferit) pentru atât de mulți dintre noi, dar sunt încă atât de recunoscătoare pentru toate amintirile pe care le-am putut face în ultimul an”.

Soțul ei, David, a împărtășit, de asemenea, o un moment special din 2020. El a scris: „Vă trimit toată dragostea oriunde v-ați afla în lume. A fost un an provocator care ne-a învățat atât de multe, în special ceea ce este cel mai important. Iată un 2021 mai strălucitor. La mulți ani”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Alte momente din cele mai importante pe care și le-au amintit David și Victoria au inclus întâlnirea cu căpitanul Tom Moore, ultima lansare a colecției designerului de modă și o mulțime de fotografii de familie. Fiul lor, Romeo, le-a urat fanilor un An Nou Fericit, în timp ce a postat fotografii cu prietena sa Mia Regan: „Sper ca toată lumea să aibă un 2021 uimitor! Vă iubesc pe toți”. Luni, Victoria a împărtășit fanilor o perspectivă asupra potențialei sale ținute de Revelion, o rochie gri.

Designerul de modă, în vârstă de 46 de ani, a glumit „F *** it, încă vreau să arăt frumos!” deoarece, la fel ca toți ceilalți, știa că anul acesta va avea o sărbătoare discretă, care vine după ce cuplul și cei patru copii ai lor, Brooklyn, Romeo, în vârstă de 18 ani, Cruz și Harper, în vârstă de nouă ani, au petrecut Crăciunul în familie.

Restricțiile actuale de nivelul 4 înseamnă că multor zone ale țării li s-a permis să petreacă ziua de Crăciun doar în gospodăria lor, iar Beckham-ii au părut destul de încântați să petreacă perioada festivă împreună. Familia a purtat pijamale bleumarin, iar unii din copii s-au încălțat în UGG.

Cum au petrecut vedetele Anul Nou, în familie

De asemenea, actrița Elizabeth Hurley, în vârstă de 55 de ani, li s-a alăturat pentru a sărbători începutul anului 2021. Vedeta a îmbrăcat o rochie neagră cu un decolteu adânc, în timp ce petrecea noaptea acasă cu fiul ei Damian, de 18 ani.

„Happy Hogmanay” – asta le-a urat Rod Stewart tuturor fanilor săi scoțieni, în timp ce a ridicat un pahar mare de roșu într-un clip distribuit Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sir Rod Stewart (@sirrodstewart)

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a petrecut Anul Nou acasă, împreună cu iubita sa, superba  Georgina Rodriguez și copiii lor .

„2020 nu a fost un an ușor, nu există nicio îndoială. Nimeni nu poate fi indiferent la durerea și suferința pe care COVID-19 a adus-o asupra lumii. Dar acum este timpul să revenim și să arătăm că, împreună, putem face diferența. Pentru că oricât de grea ar fi căderea, ceea ce ne definește cu adevărat este felul în care ne ridicăm în picioare și cât de repede suntem pregătiți să înfruntăm noi obstacole.

Așadar, să încercăm să transformăm 2021 într-un moment de cotitură, un nou început, un nou început. Pentru că noi toți – și vreau să spun toți – putem deveni în continuare versiuni mai bune ale noastre. Și dacă facem totul împreună, acesta ar putea fi de fapt secretul pentru a întoarce lucrurile în bine. An Nou Fericit! Și 2021 să fie un an pe care să-l amintim întotdeauna din cele mai bune motive!”, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram.

Cel mai celebru bucătar s-a deghizat

„Nu vă pot spune cât de fericit sunt să-mi iau rămas bun de la 2020, iată micul meu dans pentru a vă pune un zâmbet pe buze după un an greu! Vă urez tuturor un an fericit!”, a fost mesajul celebrului chef Gordon Ramsey.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

Gordon Ramsay s-a îmbrăcat ca bunică, joi seara și chiar și-a aruncat boxerii în timpul unui dans distractiv pe care l-a făcut pentru a sărbători sfârșitul anului 2020.

Cea mai provocatoare fotografie

Amanda Holden a dat palpitații fanilor  în timp ce poza topless în cada cu hidromasaj pentru a sărbători Revelionul. Jurata de la ”Britanicii au talent”, în vârstă de 49 de ani, și-a prezentat silueta tonifiată și posteriorul apetisant, într-o pereche de  bikini pe care scria „bye bye 2020” – pe fondul pandemiei Amanda Holden.

Pentru o atmosferă cu adevărat festivă, vedeta și-a înconjurat cada cu hidromasaj cu globuri de Crăciun. Sărbătorile de Anul Nou au loc în  Marea Britanie pe fondul unui nou record de 55.892 de cazuri de COVID-19 și a aproape 1.000 de decese. Autoritățile vorbesc de un nou blocaj total necesar

Sursa foto: Instagram

Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood are un sfert de veac și un mare secret