Exclusiv. Cum face bani antrenorul Simonei Halep. Are o afacere profitabilă, pe lângă academia de tenis

Exclusiv. Cum face bani antrenorul Simonei Halep. Are o afacere profitabilă, pe lângă academia de tenis
Patrick Mouratoglou, noul bărbat despre care se bârfește că ar avea o relație dincolo de cea profesională cu Simona Halep, este un om realizat. El a antrenat unii din cei mai mari tenismeni ai lumii, a făcut bani și a investit.

În vârstă de 52 de ani, Patrick Mouratoglou are cinci copii, din trei mariaje. Între a doua și a treia căsătorie se spune că ar fi avut o relație intimă cu Serena Williams, căreia i-a fost antrenor până în primăvara acestui an, când a preluat-o pe Halep. Când Serena a decis să încheie contractul cu el, era pregătit să iasă la „pensie”, mai ales că avea asigurat un trai de lux, pentru el și familia sa extinsă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE COACH (@patrickmouratoglou)

Francez de origine greacă, Patrick Mouratoglou conduce o academie de sport care-i poartă numele, în sudul Franței, unde antrenează mari tenismeni. Pe lângă aceasta, deține un imens resort de lux, pe Coasta de Azur, asupra căruia  ne vom opri în cele ce urmează.

După patru ani cu Serena Williams, Mouratoglou a venit pe riviera franceză

La patru ani după ce a început să o antreneze pe Serena Williams, Mouratoglou și-a mutat afacerile pe Coasta de Azur. Patrick Mouratoglou a făcut avere din tenis. El şi-a început cariera în 1999, când a semnat un contract cu Marcos Baghdatis, însă marea lovitură a dat-o în 2012, când a început să lucreze cu Serena Williams. Conform presei internaţionale, francezul ar avea o avere estimată la 39.000.000 de dolari.

Conform prosport.ro, Patrick Mouratoglou ar fi plătit cu 20.000 de euro pe săptămână, la fiecare turneu la care merge alături de jucătoarea din România. „The Coach” are prevăzute în contract și bonusuri de performanţă şi procente, între 10% şi 12%, din câştigurile sportivei.

În perioada în care a antrenat-o pe Serena Williams, Patrick Mouratoglou avea un salariu anual în jurul sumei de 1.700.000 de dolari, ceea ce-l făcea să fie unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori din circuit. Serena Williams şi Patrick Mouratoglou au lucrat în perioada 2012-2022.

„Antrenor al Serenei Williams și fondator al Mouratoglou Hotel & Resort”

„Sportul, în toate formele sale, a fost întotdeauna o parte integrantă a vieții mele. Mai mult decât o pasiune – este un mod de viață care îți permite să împărtășești emoții și să-ți depășești limitele, iar cele mai mici detalii fac adesea cele mai mari diferențe. Condus de această stare de spirit, mi-am mutat academia în 2016 pe Coasta de Azur și am transformat-o într-un Paradis al tenisului la intersecția dintre sport, artă și bunăstare.

Aceasta este filozofia Mouratoglou Hotel & Resort: sportul este o artă de a trăi pentru bunăstarea dumneavoastră. Mă definesc ca fiind un epicureu prin natura mea. Sunt în permanență în căutare de descoperiri și îmi place să mă bucur de fiecare moment. În acest sens, mi-am dorit ca stațiunea să fie un loc autentic, unde fiecare sejur este o experiență în sine”, transmite Patrick Mouratoglou, pe pagina hotelului său unde se prezintă drept „antrenor al Serenei Williams și fondator al Mouratoglou Hotel & Resort”.

„Mouratoglou Hotel & Resort, un loc de excepție pe Coasta de Azur, unde toate ingredientele sunt reunite pentru a vă permite să trăiți vacanța de vis, între sport și leneveală. Descoperiți serviciile de 4 stele pe care vi le oferim, pentru un sejur care vă va reîncărca bateriile, în inima Rivierei Franceze” – așa se prezintă locația de patru stele.

Camerele sunt luxoase, ajungând până la 32 de metri pătrați una, cu vedere la piscină. Există, în hotel, și suite de 40 metri pătrați, la numai 15 minute de plajă. resortul are propriul restaurant și bar, un SPA cu terapii inspirate din toată lumea, un centru medical-sportiv și un club pentru copii. cea mai nouă ofertă, pentru weekend, costă aproape 300 de euro pentru două persoane, și include servicii de SPA. Resortul are propria piscină și un ambient luxos.

Sursa foto: Instagram