Cum își menține un supermodel silueta perfectă și la 56 de ani. Secrete dezvăluite

Cum își menține un supermodel silueta perfectă și la 56 de ani. Secrete dezvăluite
La vârsta de 56 de ani, Elle Macpherson arată mai bine ca niciodată. Ea a dezvăluit din secretele menținerii sale în această formă. Vedeta, care își menține cu mândrie silueta, a spus că a căutat ajutor la vârsta de 44 de ani când și-a dat seama că metodele sale de wellness nu funcționau.

Vedeta, care își menține cu mândrie silueta, a spus că a căutat ajutor la vârsta de 44 de ani când și-a dat seama că metodele sale de wellness nu funcționau.

Supermodelul a dezvăluit că obișnuia să „se bazeze pe genetică” pentru a rămâne „subțirică” la 20 și 30 de ani. Cu toate acestea, nu a avut niciodată un regim clar de dietă și fitness.

„Ajungeți la un punct în care ceea ce ați făcut toată viața nu mai funcționează”, a spus Macpherson în podcast-ul „On Call”, vorbind despre marca sa de suplimente WelleCo.

Cum s-a interesat supermodelul de wellness

„Am fost mereu interesată de wellness … Și când am avut copii, mă uitam la corpul meu evoluând și am vrut să aflu mai multe despre cum să-l susțin prin toate fazele diferite ale vieții mele”, a spus fosta vedetă de pe coperta Sports Illustrated Swimsuit.

La vârsta de 44 de ani, modelul australian s-a întâlnit cu nutriționistul naturist Simone Laubscher, despre care a spus că a introdus-o într-o „dietă pe bază de plante și i-a explicat importanța unui corp alcalin și a unei abordări dietetice”.

Pentru model, acest lucru a însemnat înlocuirea alimentelor acide și a alcoolului cu fructe, nuci și legume. Laubscher a încurajat-o pe Macpherson să doarmă mai mult și să se concentreze asupra relaxării pentru a reduce inflamația din corpul ei.

Meditația și sportul, importante în menținerea siluetei

Pentru relaxare, modelul a spus că încearcă să aibă 15 minute de meditație în fiecare zi. Pentru a-și urmări progresul, fondatorul WelleCo a spus că Laubscher i-a dat „o mulțime de pastile diferite” care i-au transformat progresul.

„Am slăbit, eram vibrantă, părul, pielea și unghiile străluceau și am spus că nu-mi vine să cred”, a spus ea.

Cu toate acestea, Macpherson a început să fie frustrată de numărul de pastile, ceea ce a condus-o la crearea produselor sale de suplimente pulbere.

Potrivit site-ului web, produsul său original Super Elixer are „peste 40 de ingrediente derivate natural, inclusiv alimente integrale, extracte din plante, vitamine, minerale și probiotice”.

În plus, proprietarul afacerii australiene alocă 45 de minute pentru fitness, indiferent dacă este vorba de mers pe jos, alergare, ciclism, sporturi nautice sau yoga.

Șoc pentru juriul X Factor. Vedeți și auziți ce face nepotul lui Florin Salam

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp