Cum își umple timpul Prințesa Aiko a Japoniei

Cum își umple timpul Prințesa Aiko a Japoniei
Conform legilor din țara ei, chiar dacă e prințesă, nu e inclusă în linia de succesiune la tron. Prin urmare, își umple timpul în compania celui mai bun prieten al ei. Imagini deosebite cu prințesa au fost date publicității de familie, chiar de ziua ei.

Prințesa Aiko din Japonia pozează alături de câinele ei în grădinile Akasaka Estate din Tokyo, fotografii făcute cu ocazia aniversarii împlinirii vârstei de 19 ani.

Prințesa japoneză Aiko și-a sărbătorit pe 1 decembrie cea de-a 19-a aniversare. Ea este studentă și participă la cursuri online la universitatea sa, pe fondul pandemiei de coronavirus. Prințesa, care se pare că s-a putut întâlni personal cu profesorii și colegii ei în octombrie, studiază literatura japoneză, pe lângă care mai învață și limbi străine europene, precum engleza și spaniola.

Pentru a marca aniversarea prințesei, agenția Imperială Household a lansat public fotografii ale adolescentei făcute în grădinile domeniului Akasaka din Tokyo alături de câinele ei, Yuri. Imaginile au fost surprinse de fotografii oficiali în data de 22 noiembrie.

Prințesa, care este singurul copil al împăratului Naruhito și al împărătesei Masako, este fotografiata în picioare în fața unui iaz, alături de câiele ei.

Japonezii o doresc pe prințesă urmașă la tron, legile nu permit însă

O declarație publicată anterior de Casa Imperială a descris-o pe Aiko ca fiind muncitoare și a spus că uneori s-a adresat tatălui și mamei sale, pentru a-i ajuta cu sarcinile Casei Imperiale, potrivit Japan Times.

În ciuda faptului că este singurul copil al Împăratului Naruhito al Japoniei, care a urcat pe tron anul acesta ​​în luna mai, legile japoneze care favorizează moștenitorii bărbați nu o plasează pe Aiko în linia succesiunii.

Există un singur alt bărbat – unchiul în vârstă de 83 de ani al împăratului, prințul Hitachi – care este eligibil să îi urmeze acestuia la tron, în caz de nevoie, conform regulilor actuale.

Cu toate acestea, se pare că populația japoneză este pregătit pentru o schimbare. Un sondaj efectuat de Kyodo News în octombrie anul trecut a arătat că 81,9% din japonezi s-au declarat în favoarea unei împărătese care să domnească în viitor.

Sursa foto: Imperial Household Agency of Japan

Cum a „spart” Bodi un milion de euro, anul acesta. Bianca Drăgușanu a încasat și ea

Recomandarile noastre