Cum îți dai seama dacă ai abilitățile magice ale unui medium

Cum îți dai seama dacă ai abilitățile magice ale unui medium
Există oameni care sunt binecuvântați să aibă percepție extrasenzorială, permițându-le să vadă, să simtă sau să audă informații care altfel sunt ascunse simțurilor umane normale. Acești indivizi sunt adesea denumiți medium și în această epocă modernă, ei sunt orientați spre a ajuta alți oameni.

Abilitățile magice ale unui medium. Dacă vă întrebați dacă este posibil să aveți abilități psihice, mai jos sunt câteva dintre semnele care vă pot confirma sau anula suspiciunea.

Senzație puternică de intuiție

Intuiția este o experiență unică pentru oameni. Vă poate menține în siguranță. Vă poate servi drept avertisment cu privire la anumite persoane sau energii de care trebuie să stați departe. În timp ce intuiția este înnăscută la majoritatea oamenilor, sentimentele intuitive puternice care de cele mai multe ori se împlinesc, sunt, de asemenea, unele dintre cele mai frecvente indicații că este posibil să aveți capacități psihice. Puteți învăța cum să vă îmbunătățiți abilitățile psihice dacă credeți mai întâi în intuiție decât să o ignorați. Astfel, începeți să vă recunoașteți reacțiile intuitive, mai ales când vine vorba de oameni, locuri sau situații.

Vise și viziuni 

Un alt semn că poți poseda abilități psihice este dacă întâlnești deseori vise sau viziuni. Viziunile tale pot părea a fi foarte puternice, înfricoșătoare, intense sau doar o simplă fulgerare în mintea ta. La fel ca intuiția ta, viziunile tale devin realitate și în viața reală. 

Viziunile tale se pot întâmpla fie când ești singur, fie în mijlocul mulțimii. Poate apărea chiar în timp ce vizitați un loc istoric sau o locație care nu vă este familiară. S-ar putea să nu luați în considerare acest lucru, să fie un simplu deja vu. În realitate, sunteți un psihic, cu abilități care sunt încă de descoperit.

În același mod, visele tale sunt, de asemenea, o indicație a abilităților tale speciale. Ele pot fi frecvente sau rare. Important este că sunt extrem de realiste, lăsându-vă o impresie distinctă. Visele tale pot include chiar și vizitele unor spirite care îți lasă un anumit mesaj.

În conformitate cu vizitele spiritelor din visele tale, poți întâlni și vizite ale fantomelor. Motivul din spatele acestui fapt este că fantomele și energiile spirituale sunt mai atrase de energia unei persoane cu abilități psihice. S-ar putea să întâlniți o apariție completă a sentimentului pur și simplu nefiresc atunci când un spirit este aproape. Astfel, data viitoare, acordați mai multă atenție ceea ce vedeți, auziți și atingeți chiar și în viziunile și visele voastre, precum și în realitatea voastră.

Simți emoții puternice

Ați simțit vreodată să plângeți intens din cauza sentimentului extrem de tristețe, dar nu sunteți sigur de unde provine acest sentiment? După un timp, primești un telefon de la mama ta de cealaltă parte a globului, plângând și îți dă o veste proastă. Dacă ați întâlnit acest scenariu nu o dată, ci de mai multe ori, atunci este un alt indiciu că aveți abilități psihice.

Dacă ești capabil să simți ceea ce alții simt atât de puternic încât energia ta este epuizată după aceea, atunci acesta este un indiciu că ai putea fi un empat. Puteți folosi acest lucru într-un mod benefic, pentru a-i ajuta pe ceilalți cu compasiune. De asemenea, puteți opta și pentru autoizolare. Motivul din spatele acestui lucru este că, ca un empat, a fi prea apropiat sau intim cu cineva sau a fi în mijlocul mulțimii te poate consuma. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să aflați mai multe despre sentimentele voastre. Aflați cum vă afectează sentimentele celorlalți și invers pentru a putea rezolva acest lucru.

Vezi lumini și culori în jurul ființelor vii

Psihicii văd adesea o anumită rază de lumină sau o anumită nuanță care înconjoară o altă ființă vie. Dacă vedeți aceste lucruri, atunci există șanse mari să aveți și abilități speciale. Cel mai adesea, sclipirile de lumini și strălucirile de culori sunt un semn că există un alt spirit care este aproape de acea ființă. Asta înseamnă că ești capabil să le detectezi. Se poate ca ei să încerce să comunice cu tine.

Mâncăm mult și ne hrănim puțin. Ce trebuie să facem

Recomandarile noastre