Cum o ajută nasul pe Lidia Buble în dragoste și în carieră

Cum o ajută nasul pe Lidia Buble în dragoste și în carieră
De când a apărut în peisajul muzical românesc, Lidia Buble a avut parte de o serie de critici constante din partea răutăcioșilor, care râdeau de kilogramele în plus dar și de forma nasului acesteia. Artista nu s-a lăsat însă influențată de răutăți căci se pare că nasul i-a adus până acum noroc atât în viața personală cât și în cariera muzicală.

Deși anii au trecut și artista a macar nenumărate hit-uri de atunci, fanii încă îi recomandă acesteia din când în când o rinoplastie, însă Lidia Buble nici nu vrea să audă, considerând că este frumoasă așa cum a lăsat-o Dumnezeu, naturală, semn că aceasta nu are niciun complex legat de aspectul fizic, ba din contră. 

Ultima postare a artistei pe Instagram a stârnit un val de întrebări și controverse, aceasta apărând într-o fotografie în cabinetul unui renumit medic din Capitală, la care au apelat mai multe vedete din showbiz-ul românesc pentru schimbări radicale, majoritatea dorindu-și un bust mai mare. Nu se știe exact ce a căutat Lidia în vizită la celebrul doctor, însă posibil să fie vorba de un tratament non-invaziv sau de ceva creme pentru ten și corp, căci cântăreața s-a manifestat categoric împotriva interventilor chirurgicale de-a lungul timpului. 

“Bărbații care au trecut prin viața mea de asta s-au îndrăgostit

Vizavi de motivul vizitei în cabinetul doctorului, Lidia Buble a preferat să păstreze misterul:“Despre seara asta… consultație privată”, a menționat artista în postarea de pe rețeaua de socializare. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Mai mult decât atât, recent, fosta jumătate a lui Răzvan Simion a ținut să le închidă gura cârcotașilor  despre nasul ei mult comentat, declarând că acesta i-a adus noroc atât în carieră, unde se pare că o ajută să “miroasă” hit-urile, cât și în dragoste căci toți bărbații din viața ei se pare că au iubit-o pentru stilul natural pe care îl are: “Pentru tine am și un răspuns: acest nănău așa cum l-ai numit tu, foarte sexy și cu foarte multă personalitate, știi la ce mă ajută? Mă ajută să miros hit-urile astea frumoase care ajung la sufletele a milioane de oameni care mă iubesc, îmi ascultă muzica și îmi trimit mesaje frumoase. Toți bărbații care au trecut prin viața mea de asta s-au îndrăgostit, de faptul că sunt foarte naturală” i-a răspuns Lidia Buble unei fane răutăcioase.