Ce face Lidia Buble cu noua iubită a lui Răzvan Simion

Ce face Lidia Buble cu noua iubită a lui Răzvan Simion
S-au despărțit, dar au încă treabă unul cu altul. Când și-a făcut iubită, primul lucru a fost să i-o prezinte „fostei”. Oare Lidia Buble va face la fel?

La despărțirea lor, Răzvan Simion a suferit cel mai tare. El a și anunțat public și a lăsat mesaje emoționante. Lidia a părut ca  de oțel. Abia la luni bune distanță au apărut fotografii cu ea în brațele unui fotbalist, poveste pasageră, de altfel, în viața blondinei, dar care, se pare, a stat la baza separării de „matinalul” de la Antena 1 după cinci ani de relație. Cert e că Răzvan Simion i-a rămas în continuare manager și are grijă în continuare de cariera Lidiei Buble.

Răzvan Simion i-a prezentat-o Lidiei pe actuala iubită

Deși toată lumea se aștepta ca Lidia să fie cea care își va etala prima noua viață sentimentală, Răzvan Simion i-a luat-o înainte. Vedeta Antenei 1 a început o relație alături de o brunetă zveltă și rafinată, cu care nu se sfiește să se afișeze de mână, în public. Conform surselor Playtech.ro, prima persoană care ar fi aflat de această nouă iubită ar fi fost chiar Lidia Buble.

“Răzvan Simion a vrut ca Lidia să afle de la el și nu din presă. A conștientizat că este doar o chestiune de timp până când mass media îl va fotografia în compania iubitei sale. Lidia a reacționat foarte bine, i-a spus că nu o deranjează și că viața merge înainte. Mai mult, ea a și cunoscut-o pe femeia din viața lui Răzvan, chiar el le-a făcut cunoștință. A fost o întâlnire de câteva minute, timp în care s-a discutat relaxat chestii profesionale, cu zâmbetul pe buze.

Nimeni nu s-a simțit stânjenit, nimeni nu a schițat un gest nepotrivit, totul s-a derulat normal, natural și civilizat. Relația lui Răzvan Simion este una serioasă, altfel nu s-ar fi afișat niciodată cu acea femeie. Ea nu este persoană publică, este o tipă cu un job foarte bun, independentă, cu un caracter puternic”, au declarat pentru sursa citată  persoane din anturajul Simion – Buble.

Sursa foto: Instagram

Până să ajungă să cânte cu Delia, a făcut duet cu Lara Fabian. Românii habar n-au de excepționalul artist Bogdan Mihai