Cum poți lua cina cu Raed Arafat. E scos la licitație

Cum poți lua cina cu Raed Arafat. E scos la licitație
Sabia Anei Maria Popescu (Brânză), racheta lui Ilie Năstase, o cină cu Raed Arafat  vor fi scoase la licitație, alături de obiecte de artă și tricouri semnate de sportivi în cadrul unui eveniment caritabil în beneficiul pacienţilor şi copiilor defavorizaţi.

Licitaţia caritabilă „Din Inimă pentru un ALT Viitor” este organizată de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, cu ajutorul Casei de Licitaţii Historic. Licitația se face online, pe platforma historic.ro în perioada 1 – 18 septembrie.


„Peste 60 de produse, obiecte de artă şi decor, servicii şi experienţe excepţionale donate de către artişti, sportivi celebri, companii şi persoane publice pot fi licitate online până pe data de 18 septembrie de oricine doreşte să pună umărul la strângerea fondurilor necesare continuării tratamentului celor peste 2.700 de pacienţi sociali şi pentru redeschiderea centrelor educaţionale pentru cei 200 de copii vulnerabili de care se îngrijeşte fundaţia”, transmit organizatorii.

Obiectele personale ale marilor sportivi donate pentru caritate

Sunt scoase la licitaţie racheta de tenis Adidas cu care Ilie Năstase a jucat în perioada 1975 – 1984, spada cu care Ana Maria Popescu (Brânză) a câştigat Mondialele, tricouri semnate de fotbaliștii Mirel Rădoi şi Adrian Mutu.

De asemenea, se poate achiziționa o chitară electrică semnată de Smiley, portretul lui Constantin Brâncuşi realizat de către actorul Horaţiu Mălăele, un colier cu 26 de diamante, un sejur la Teleferic Grand Hotel din Poiana Braşov, 4 bilete la concertul Celine Dion din 2021, o geantă de sport de lux Maff Bags, şi multe altele.

Adjudecarea produselor se va face în data de 18 septembrie, la ora 18,30 pe esplanada Stejarii Country Club, în cadrul unui eveniment restrâns, transmis live pe historic.ro.

Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria este un ONG care oferă de 10 ani servicii medicale gratuite persoanelor fără venituri şi asigurări medicale. DE asemenea, organizația îngrijeşte, alături de 15 dascăli angajaţi şi voluntari, un număr 200 de copii din familii defavorizate în cele două centre educaţionale ale fundaţiei, la Clinceni şi Băneasa.

Sursa foto: Instagram, Pixabay

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp