Cum poți să alegi chiar tu lavoarul perfect. Ponturi de la specialiști

Cum poți să alegi chiar tu lavoarul perfect. Ponturi de la specialiști
Ți-ai propus să renovezi baia anul acesta? În speranța că rezultatul va fi pe placul tău, prezentăm câteva sfaturi extrem de utile.

Alegerea obiectelor sanitare nu este ușoară, dar cu ajutorul sfaturilor specialiștilor, lucrurile se simplifică și poți să alegi chiar tu lavoarul perfect. Iată cum poți alege lavoare de calitate, fără prea mult efort.

Stabilește forma care îți place

Știm că numărul de modele existente pe piața te-ar putea copleși. De aceea, dacă le sortezi în funcție de formă, îți va fi mult mai ușor să alegi. Astfel, poți stabili forma dorită în funcție de preferințe sau de caracteristicile băii. Poți opta pentru lavoare rotunde sau rotunjite, ovale, pătrate, dreptunghiulare, poligonale, asimetrice și așa mai departe.

Forma trebuie să se potrivească stilului băii și să se integreze perfect în spațiul disponibil.

Materialul contează

Mare atenție trebuie să acorzi și materialului din care este fabricat lavoarul. Datorită tehnologiei, astăzi ne putem bucura de materiale foarte rezistente. Acestea sunt garantate zeci de ani. În plus, putem opta și pentru materiale cu proprietăți antibacteriene. Există  și materiale care nu se pătează, fiind foarte ușor de curățat.

Materialele din care se pot fabrica lavoare sunt: ceramică, inox, marmură compozit, lemn, compozit și marmură. Unele persoane prefera ceramica, pe când altele spun că li se potrivește mai bine marmura compozit. Cel mai bine este să citești despre fiecare material înainte să decizi.

Nu te abate de la dimensiunile stabilite

Înainte de achiziționa un lavoar, este bine să măsori spațiul disponibil. Doar așa vei putea alege varianta optimă. Dacă baia are dimensiuni generoase, este posibil să poți face un mic compromis.

În cazul unei băi mici este bine să nu te abați de la ce ai măsurat. În cazul magazinelor online,  este foarte simplu să sortezi lavoarele în funcție de dimensiunile acestora, deoarece se restrânge destul de mult numărul de modele disponibile.

Optează pentru un producător cunoscut

Chiar dacă te-ai gândi că nu contează atât de mult acest aspect, unii producători de obiecte sanitare au experiență de mai bine de un secol. Acest lucru garantează calitatea produselor. Astfel, îți va fi mai ușor să restrângi căutările, mai ales dacă îți dorești obiecte sanitare durabile și dacă nu vrei să nu renovezi baia prea des.

Cumpără dintr-un magazin online

Știm că îți dorești să vezi exact obiectele sanitare înainte să le cumperi, însă cel mai bine este să plasezi o comandă online. Dacă te ajută, poți opta pentru un magazin online care are și showroom, însă în orice caz, te poți baza pe imaginile produselor în momentul în care le alegi.

Foarte puține sunt persoanele care chiar nu sunt mulțumite cu alegerea lor și optează pentru retur, însă cei mai mulți clienți sunt fericiți cumpărând online. Pe lângă faptul că economisești timp, te vei bucura și de prețuri mai bune și o gamă mai variată de produse.

Sursa foto: germanquality.ro, Instagram

Fotografia care ascunde un secret: Brad Pitt s-a întors la Jennifer Aniston?