Cum să scăpați de farmece și blesteme. Acesta este psalmul care vă izbăvește de toți dușmanii

Cum să scăpați de farmece și blesteme. Acesta este psalmul care vă izbăvește de toți dușmanii
Din ce în ce mai multe persoane se plâng că nimic nu mai funcționează la fel în viața lor și pun acest lucru pe seama vrăjilor și farmecelor. Ce e de făcut?

Farmecele datează din cele mai vechi timpuri, dar cel mai e greu e să le înlăturați. Sfinții părinții vă învață ce să faceți.

Cum să scăpați de farmece și blesteme. Acesta este psalmul care vă izbăvește de toți dușmanii

Dacă simțiți că viața s-a schimbat și, indiferent ce soluții ați ales, situația nu s-a îmbunătățit, nu mai stați pe gânduri și mergeți la biserică. Spovediți-vă odată la șase săptămâni sau atunci când sufletul vă este greu și împărtășiți-vă des. Nu trebuie să lipsiți duminica de la Sfânta Liturghie, iar în fiecare dimineață luați anafură și beți puțină agheasmă.

Țineți pot miercuri și vineri și respectați întocmai posturile de peste an. De asemenea, psalmul 6 este foarte puternic și vă scapă de toate necazurile pe care le aveți, scăpându-vă pentru totdeauna de puterea vrăjilor.

Psalmul 6 trebuit citit timp de 40 de zile

Pentru a avea efectul dorit, psalmul 6 trebuie să fie citit timp de 40 de zile. În această perioadă faceți milostenie și țineți post. „Doamne, nu cu mânia Ta să mă mustri pe mine, nici cu urgia Ta să mă cerţi./Miluieşte-mă, Doamne, că neputincios sunt; vindecă-mă, Doamne, că s-au tulburat oasele mele;/Şi sufletul meu s-a tulburat foarte şi Tu, Doamne, până când?/Întoarce-Te, Doamne; izbăveşte sufletul meu, mântuieşte-mă, pentru mila Ta./

Că nu este întru moarte cel ce Te pomeneşte pe Tine. Şi în iad cine Te va lăuda pe Tine?/Ostenit-am întru suspinul meu, spăla-voi în fiecare noapte patul meu, cu lacrimile mele aşternutul meu voi uda./Tulburatu-s-a de supărare ochiul meu, îmbătrânit-am între toţi vrăjmaşii mei./

Depărtaţi-vă de la mine toţi cei ce lucraţi fărădelegea, că a auzit Domnul glasul plângerii mele./Auzit-a Domnul cererea mea, Domnul rugăciunea mea a primit./Să se ruşineze şi să se tulbure foarte toţi vrăjmaşii mei; să se întoarcă şi să se ruşineze foarte degrabă”.

Sursă foto: bzi