Cum scapi de energiile negative din casă. Metode antice

Cum scapi de energiile negative din casă. Metode antice
Emoțiile, în special frica, furia, dezamăgirea și șocul sunt niște energii. Oamenii sunt predispuși să „adune” această energie negativă și să o împartă cu alți oameni, fără să realizeze acest lucru.

Toată această energie negativă care ne înconjoară, poate fi acumulată. Prin urmare, poate provoca insomnie, stres, probleme de sănătate sau problemele serioase în relaţii. Cum scapi de energiile negative din casă. Există câteva metode antice prin care putem purifica energiile negative.

Purificarea prin sare

Cum scapi de energiile negative din casă. Una dintre cele mai simple metode de purificare a unei case este cu sare. Metoda este foarte simplă: se presară sare de masă pe covor, se lasă o oră şi apoi se aspiră. Se utilizează aproximativ trei sau patru linguri de sare pentru o cameră de mărime mijlocie. 

De asemenea, puteți folosi cristale de sare. Acestea au o capacitate mare de absorbție a energiei negative. Cristalele se găsesc sub orice forme și mărimi, sau chiar sub forma unei lampe de nopteră.

Eliminaţi elementele vechi de care nu mai aveţi nevoie

Obiectele vechi sau hainele murdare pot ține energia negativă în casă. Puneţi rufele într-un coş, spălaţi vasele murdare şi mențineți ordinea. Prin păstrarea spaţiului de locuit îngrijit şi curat, amplificaţi energia pozitivă. 

De asemenea, plantele au puterea de a amplifica energia pozitivă. Ele pot adauga culoare, viaţă, oxigen şi energie pozitivă în orice spaţiu sunt amplasate. 

Muzica, energie pozitivă

Sunetele puternice rup anumite tipare energetice și le fac să se disperseze. La fel funcționează și natura, în timpul furtunilor. Curăță mediul prin furtuni puternice, cu tunete și fulgere. La fel putem face și noi, în propria casă.

Putem aduce energie pozitivă prin muzică spirituală. Muzica este un instrument puternic pentru amplificarea energiilor, rezonând cu spiritul uman. În centrul umanităţii este cântecul sufletului. Semnificaţia spirituală a muzicii transcende comunităţi, culturi şi crezuri. 

Sursă: timesofindia.indiatimes.com, adevărul.ro

Sursă foto: media.womensweekly.com

Magia bună și cele 3 semne că ești o vrăjitoare albă