Cum se începe săptămâna în forță. Învățați de la Arnold Schwarzenegger

Cum se începe săptămâna în forță. Învățați de la Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger chiar nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar merită de învățat de la el cum se începe o săptămână în forță. Ce face actorul de 73 chiar în biroul său.

Celebrul actor Arnold Schwarzenegger le-a arătat fanilor cum se începe o nouă săptămână și cum se simte motivația unei zile de luni la vârsta înaintată pe care o are, 73 de ani. Actorul a postat un filmuleț cu unul dintre exercițiile sale favorite din sala de fitness: Ramat. El și-a pus bara cu greutăți în biroul unde are pe pereți o serie de postere, diplome și premii adunate de-a lungul carierei.

A adunat peste 3.7 milioane de vizualizări în câteva ore, iar Arnold speră că imaginile i-au motivat pe cât mai mulți să își înceapă săptămâna urmându-i exemplul.

 

View this post on Instagram

 

Old, but not obsolete. T-bar rows are one of my favorite exercises. Here’s some Monday motivation!

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

„Bătrân, dar nu învechit. Ramat e unul din exercițiile mele preferate. Iată câteva motive de luni!”, a scris Schwarzenegger alături de fotografie. „Nu există nu pot” spune cel supranumit „omul de oțel” care a cunoscut consacrarea odată cu cele 7 titluri de Mister Olympia (1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1980) și care, în culmea succesului, a continuat cu blockbusterele de la Hollywood, ajungând, în final, guvernator al Californiei.


Ronaldo și Georgina, ultimele poze din cea mai fierbinte vacanță

Români, boschetari de lux la Londra. Dorm în fața magazinelor exclusiviste din Park Lane


Motivul pentru care se antrenează Arnold de acasă

Schwarzenegger este și un bun afacerist. Acesta deține propria sală de fitness și culturism, denumită Gold’s in Venice și considerată, între fani, o adevărată „Mecca” a sporturilor de forță. Pe durata izolării impuse de pandemie, sala a fost închisă, dar nici după ce s-a redeschis, celebrul actor nu s-a grăbit să se antreneze acolo.

E și el conștient că, la cei 73 de ani ai săi, este în grupa de risc în fața COVID-19, maladia momentului. Ca atare, în ultimele luni, a continuat să se antreneze de acasă.

Pe de altă parte, se poate lăuda cu un fiu care chiar îi calcă pe urme. Rețete și vedete a scris recent despre acesta.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp