Cum se menține în formă Eva Longoria. Actrița nu crede în diete

Cum se menține în formă Eva Longoria. Actrița nu crede în diete
Eva Longoria arată excelent la cei 45 de ani pe care îi are. Iar silueta ei este una de invidiat. Surpriza este că actrița nu crede în diete. Cum se menține în formă Eva Longoria.

Superba actriță Eva Longoria arată la fel de bine ca atunci când juca în ”Neveste disperate”, iar cei de la Women’s Health au fost surprinși să afle dintr-un interviu cu ea că nu crede deloc în diete. Corpul ei suplu nu se datorează restricțiilor extenuante și frustrante, ci bucuriei care vine din simpla activitate de a mânca ceva bun. Cum se menține în formă Eva Longoria. 

Unul dintre principalele trucuri ale vedetei îl reprezintă gătitul. Eva Longoria nu mănâncă niciodată mâncare din oraș, sau comandată la domiciliu. Actrița gătește zilnic, deoarece gătitul este o mare pasiune pentru ea.

Cum se menține în formă Eva Longoria. Cum arată meniul ei 

„Îmi place la nebunie să pregătesc mâncare și pot spune că sunt un bucătar destul de bun. Îmi place să mă aventurez și să creez rețete surprinzătoare. Nimic nu mă sperie. De exemplu, am făcut o banală salată Caesar pentru soțul meu, dar l-am surprins cu un nou dressing care i-a conferit un gust surprinzător”, a povestit Eva. ”Nu mă învinovățesc când vine vorba de mâncare”, adaugă Eva, care preferă să știe exact ce are în farfurie și să-și facă mai puține griji în această privința. Știind ce pui în mâncare, nu mai ești la fel de îngrijorată că te-ai putea îngrășa necontrolat”, a mai spus actrița. 

Eva Longoria mănâncă de obicei chilaquiles la micul dejun. (un fel de mâncare ce conține tortilla cu boabe de fasole roșie, brânză feta și legume proaspete). De asemenea, vedeta se aventurează și la baghete făcute în casă sau croissante.

Pentru Eva Longoria, prânzul este cea mai importantă masă a zilei, așa că atunci alege să mănânce cel mai mult. ”In Mexic, ca si in Europa, pranzul se ia mult mai tarziu – uneori chiar si la 4 dupa-amiaza”, spune actrița. 

Face chips-uri în casă 

Pe lângă această masă, Eva mai optează pentru câteva gustări sărate. Printre acestea se numără măslinele și chiar chips-urile din cartofi. Mare atenție însă, chipsurile nu sunt cumpărate, ci sunt făcute la cuptor, chiar de ea.

Cina este una ușoară pentru vedetă. De cele mai multe ori aceasta optează pentru supe de legume în stil italian.

Foto: Facebook

Elon Musk lucrează cu ajutorul fiului său de 9 luni. Iată cum