Cum se  menține în formă Nadia Comăneci. Apelează la un truc din tinerețe

Cum se  menține în formă Nadia Comăneci. Apelează la un truc din tinerețe
Anul acesta va împlini vârsta de 60 de ani. Primul sportiv care a obținut un 10 perfect la o olimpiadă e mamă de adolescent și, dincolo de toate, arată incredibil de bine.

Nadia Comăneci se menține în formă apelând la un truc din tinerețe.  Până acum nimeni nu a știut, însă fosta mare gimnastă a decis să dezvăluie adevărul. Cu 100 de zile înainte de deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice de la Tokyo (23 iulie), Nadia Comăneci a celebrat într-un mod aparte.

Acasă a  celebrat. Fosta glorie a gimnasticii mondiale a marcat momentul cu un dans special, pe care l-a postat pe rețelele sociale. Nadia Comăneci se afla în sala de fitness de acasă. Ea a apelat la un truc din tinerețe.

„Pentru mine, Jocurile Olimpice reprezintă cea mai așteptată provocare pentru fiecare sportiv de pe întreaga planetă. Este un moment istoric care îți marchează viața, un moment pe care nu-l vei uita niciodată”, a mărturisit Nadia Comaneci pentru Eurosport.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Iată cum se  menține în formă Nadia Comăneci. Supranumită  „zeița” de la Montreal, Nadia Comăneci s-a filmat dansând pe muzica italiană a tinereții ei. Poartă pantaloni de trening și un body mulat, care îi pune foarte bine în valoare trupul antrenat și la această vârstă.

Nadia Comăneci are un palmares impresionant

Jocurile Olimpice din capitala Japoniei au fost amânate pentru iulie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. În plus, competiția va fi „simplificată”, după cum au anunțat șefii comitetului organizator, potrivit BBC. După ce a impresionat, în adolescență, juriul de la olimpiada de la Montreal, Nadia Comăneci a ajuns să fie considerată de specialişti una dintre cele mai bune sportive din secolul trecut, şi una dintre cele mai mari gimnaste ale lumii.

În palmaresul fostei mari sportive se află  cinci medalii olimpice de aur. Două de aur la Mondiale şi nouă de aur la Europene. Numărul total al medaliilor câştigate de Nadia Comăneci la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi la Campionatele Europene se ridică la 25, din care 16 sunt de aur. Ea este căsătorită cu un alt mare sportiv , Bart Conner, și, împreună au un fiu, Dylan, care le calcă pe urme și practică mai multe sporturi.

Sursa foto: Instagram

Rodica Mandache, Doruleț al românilor. Actrița a fost sărbătorită pe Internet