Cum se prezintă domnișoara Columbeanu. Transformare radicală

Cum se prezintă domnișoara Columbeanu. Transformare radicală
A cam depășit faza cu unicornii și acum e o adevărată domnișoară. Și a învățat de la mamă și de la mătușa ei cum să fie deja foarte elegantă.

Fiica lui Irinel și a Monicăi a crescut mare, acum e domnișoara Columbeanu și știe să poarte ținute glam-rock. Are 14 ani spre 15, pictează, dar mai ales e foarte pasionată de modă, după cum se vede. La ce mamă are, nici nu se putea altfel.

După o perioadă în care nu a fost prezentă în mediul online, Irina Columbeanu a reapărut în atenția fanilor, după ce mama ei, Monica Gabor, a postat o fotografie alături de ea. Toată lumea s-a mirat să vadă ce mare, ce elegantă și ce frumoasă este acum domnișoara Columbeanu. Fiica lui Irinel Columbeanu, Irina, s-a transformat.

Cum se prezintă domnișoara Columbeanu

Irina Columbeanu este mutată de numai doi ani în America. După despărțirea de Monica Gabor, s-a decis ca Irina Columbeanu să rămână în grija tatălui. În urmă cu doi ani, în urma unei vizite pe care a făcut-o în America, la mama sa, Irina Columbeanu a rămas acolo. Între timp,  Irinel Columbeanu a pierdut vila de la Izvorani și a ajuns să locuiască la bloc. El spune că se bucură că fiica lui trăiește bine alături de mama sa, și că nu îi lipsește nimic.

„Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a spus într-o emisiune tv, la finalul anului trecut, Irinel Columbeanu.

Fiica lui Irinel Columbeanu e pasionată de pictură și spiritualiatte

Decizia de a o urma pe mama ei a venit în contextul degradării situației financiare a tatălui ei. Alături de mama și frățiorul Pink, Irinei îi e foarte bine. Imediat după ce s-a mutat, fetița a fost extrem de activă pe cele două conturi de Instagram ale sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Columbeanu (@irinasimagination)

Între timp, pare să își fi abandonat contul personal (ultima postare este de mai bine de un an). În schimb acordă atenție contului de artist. Irina Columbeanu e pasionată de pictură și grafică, astfel că își ocupă timpul pictând. Iar lucrările create le distribuie pe un alt cont de Instagram, unde are peste 5.000 de fani.

Cum se prezintă domnișoara Columbeanu

Din postările pe care le face, fetița se dovedește preocupată deja de spiritualitate. Picturile ei sunt însoțite de mesaje sau întrebări existențiale. „Dacă compasiunea ta nu te include, atunci nu e completă”, a scris Irina Columbeanu în dreptul ultimei sale picturi pe care a făcut-o publică, la finele lunii trecute.

„Binecuvântată să fiu mama ta”, a scris Monica Gabor alături de fotografia în care s-a pozat alături de  fiica ei. Imaginea a  strâns mii de like-uri în doar câteva minute.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce face Alex Bodi dupa ce a aflat că a fost trimis în judecată