Exclusiv. Ce face Alex Bodi dupa ce a aflat că a fost trimis în judecată

Exclusiv. Ce face Alex Bodi dupa ce a aflat că a fost trimis în judecată
Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și actual logodnic al Darie Radionova trece prin clipe grele. Chiar dacă se ține tare, pentru fanii din online, cine poate citi „printre rânduri” o face.

V-ați gândit ce face Alex Bodi dupa ce a aflat că a fost trimis în judecată? Ei bine, o dă pe mesaje motivaționale, dar, de fapt, pare destul de bulversat.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Craiova au trimis în judecată 30 de inculpați, acuzați de proxenetism și trafic de persoane. Din grupare fac parte fostul soț al Biancăi Drăgușanu, dar și nașul său, Adrian Tâmplaru, după cum au confirmat surse judiciare pentru evz.ro.

Infracțiunile enunțate de DIICOT într-un comunicat de presă sunt „constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism, șantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, spălarea banilor și mărturie mincinoasă”.

Ce face Alex Bodi dupa ce a aflat că a fost trimis în judecată

Vestea a căzut ca un trăsnet peste Alex Bodi. Acesta nici măcar nu o mai are alături de el pe logodnica sa. În loc să fie lângă el, să îl aline, Daria Radionova a plecat înapoi la Londra, ca să își vândă Lamborghini-ul.

Ce face Alex Bodi dupa ce a aflat că a fost trimis în judecată

Imediat după ce a apărut știrea privind procesul, Alex Bodi a postat un mesaj motivațional. E expert în acestea. Le alege mereu pe cele mai potrivite. „Someone said, „Don’t be afraid to start over again. This time you’re  not starting from scratch, you are starting from experience” #fatheradvice” (n.r. – Cineva a spus: „Nu îți fie frică să o iei de la capăt. De data aceasta nu începi de la zero, începi de la experiență”) – a postat Bodi pe Instagram. Vrea să spună că nu se dă învins.

Ce face Alex Bodi dupa ce a aflat că a fost trimis în judecată

Pe toată durata anchetei el a susținut că e nevinovat, cel puțin în public. Știe că i se pot confisca bunurile, dacă în final se va pune problema recuperării unui prejudiciu. Marți dimineața la ora 6,00, Alex Bodi a postat un răsărit de soare văzut de la volanul bolidului său. El, însă, acum e arestat la domiciliu, dar a vrut să fie sugestiv. De atâta emoție a postat de două ori același selfie pe care și l-a făcut, și în care are o privire pătrunzătoare.

Sursa foto: Instagram

Cum arătau rubricile de matrimoniale în anii ’70. De acolo începea totul pentru „cei singuri”. FOTO