Cum se recuperează Ellen DeGeneres după carantină. Relaxare de 3.500 de dolari

Cum se recuperează Ellen DeGeneres după carantină. Relaxare de 3.500 de dolari
Vedeta american[ este în curs de recuperare după ce a fost testată pozitiv COVID-19 la începutul acestei luni.

Ellen DeGeneres s-a bucurat de o gură de aer proaspăt în timp ce mergea liniștită după-amiază cu o bicicletă electrică prin orașul Santa Barbara. Prezentatoarea TV, în vârstă de 62 de ani, s-a protejat pe sine și pe ceilalți în mijlocul pandemiei de coronavirus, purtând o mască de protecție, înainte de a se întâlni cu câțiva prieteni la prânz în orașul de pe plajă, situat la aproximativ o oră de celebrul Los Angeles.

La plimbare cu o bicicletă de 3.500 de dolari

Ellen părea să aibă o stare de spirit minunată în timp ce călătorea cu o Haibike de 3.500 de dolari pe străzile din apropierea casei sale din Montecito, unde locuiește alături de soția sa Portia de Rossi. La plimbarea liniștită a îmbrăcat un pulover ușor de culoare bleumarin, asortat cu o pereche de pantaloni scurți și o pereche de Nike-urile albe în picioare.

În Santa Barbara au fost înregistrate 16.000 de cazuri de COVID-19 și peste 100 de decese de la începutul pandemiei. Regiunea, care include, de asemenea, orașele Santa Maria, Lompoc, Goleta și Solvang, se află în cel mai violet nivel de cazuri din California, iar rezidenții sunt sub reguli stricte de ședere la domiciliu, majoritatea afacerilor fiind închise sau oferind servicii foarte reduse.

Ellen DeGeneres a stat în carantină

Ellen și-a dezvăluit diagnosticul pozitiv de COVID-19 pe data de 10 decembrie și a fost pusă în carantină departe de alții pentru perioada obligatorie de 14 zile. Prezentatoarea TV a trebuit să anuleze emisiunile sale după diagnosticul primit, dar urmează să se întoarcă pe micile ecrane în ianuarie.

„Bună tuturor, vreau să vă anunț pe toți că am un rezultat pozitiv la COVID-19. Din fericire, mă simt bine acum. Oricine a fost în contact strâns cu mine a fost înștiințat și urmez toate normele CDC corespunzătoare. Ne vedem din nou după vacanță. Vă rog să vă mențineți în siguranță și sănătoși”, a spus DeGeneres într-un comunicat postat pe Twitter.

Apel umanitar. Gabriel are nevoie de ajutorul nostru