Cum se recuperează Mădălina Ghenea după ce a anunțat că dispare din viața publică – Exclusiv

Cum se recuperează Mădălina Ghenea după ce a anunțat că dispare din viața publică – Exclusiv
Mădălina Ghenea are mari probleme de sănătate și, după ce în ultimele luni a ajuns în repetate rânduri la Urgențe, acum starea ei s-a agravat foare mult.

Așa cum știți, zilele trecute, frumoasa româncă a anunțat că iese de pe rețelele sociale, deoarece se confruntă cu probleme grave de sănătat. „Din păcate nu mă simt bine, trebuie să-mi cer scuze tuturor, dar nu voi mai fi capabilă să postez sau să răspund la orice mesaj și îmi voi anula toate angajamentele de muncă. Am muncit non stop timp de 8 luni, fără nicio zi liberă, și cred că corpul meu e disperat și cere o pauză. Opresc instragram și WhatsApp pe telefon, măcar câteva zile”, scria Mădălina Ghenea  într-un story recent.

De câteva zile postările vedetei lipsesc pe rețelele sciale, dar, rar, aceasta a mai distribuit imagini pe Instastory, din care deducem că parte din terapia de relaxare e să petreacă mult timp în compania fiicei sale, pe care o iubeștre enorm, Charlotte. Puștoaica e fiica ei și a omului de afaceri Matei Stratan.

Mădălina își iubește așa de mult fiica încât îi face toate voile. Una din ultimele dorințe ale puștoaicei a fost să devină aartistul tatuator personal al mamei sale, așa că i-a desenat pe mâini și antebrațe steluțe cu un marker roșu. Astfel înpodobită, Mădălina Ghenea a ieșit la plimbare cu fiica ei, în Milano. Așa cum șiți, Mădălina, alături de fiica și mama sa, locuiesc într-un splendid imobil cu istorie, în zona centrală a capitalei modei italiene.

Mădălina Ghenea, pe coperta Vogue

Mădălina Ghenea are un motiv suplimentrar de bucurie, un ultim proiect al ei își arată roadele. Ea ilustrează coperta celei mai recente ediții Vogue Italia, îmbrăcată într-o rochie care amintește de lenjeria intimă, și pentru a care a participat la o ședință foto în Portofino.

De altfel, după realizarea fotografiilor respective, Mădălina a anunțat că e epuizată și că ia o pauză de la viața socială, muncă și alte angajamente, inclusiv de la internet.

Sursa foto: Instagram