Cum se reface Andra după sărbători. A mâncat prea multe preparate tradiționale

Cum se reface Andra după sărbători. A mâncat prea multe preparate tradiționale
Andra este o cântăreață de succes, o soție iubitoare și o mamă model pentru cei doi copii ai ei, Eva și David. De sărbători, Andra și Catalin Măruță au petrecut un familie, iar acum se refac și se pregătesc pentru celebrarea anului nou.

Cu o carieră de succes și un talent incontestabil, Andra este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Aceasta formează împreună cu prezentatorul TV Cătălin Măruță unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbiz. 

Cei doi au împreună doi copii, pe Eva (5 ani) și David (9 ani), pe care îi iubesc ca pe ochii din cap și care apar deseori pe rețelele sociale ale celor doi, făcând furori de fiecare dată. Deși au programele încărcate, Andra și Măruță își fac întotdeauna timp pentru familie și au grijă ca micuții să crească într-un mediu sănătos și cald. 

Andra, gospodină desăvârșită. Ce gătește familiei pentru a se reface după sărbători 

Cu toate că în aparițiile publice artista apare îmbrăcată impecabil și aranjată, acasă aceasta nu se sfiește să “puna osul la treabă”. Într-un video împărtășit pe Instagram și filmat de Cătălin Măruță, Andra apare în fața aragazului, gătind noodles (n.r. paste subțiri specifice chinezești). 

În imagini se poate observa cum Măruță își găsește soția în bucătărie, îmbrăcată lejer într-o bluză neagră și cu părul prins la spate și o întreabă ce prepară. Aceasta îi explica faptul că a ales să gătească bucate pe bază de legume, pentru a da corpului ocazia să se refacă după cele câteva zile de Crăciun în care probabil au exagerat cu bunătățile: “ Facem niște noodles uite cu broccoli cu varză, cu țelină, morcovi, cu legume pentru că am mâncat multă carne zilele astea”, îl anunță Andra, care profită de asemenea de moment ca să-i ureze fratelui ei, Ștefan, la mulți ani pentru ziua de nume.  

Pepe poartă în continuare verigheta. Ce armă secretă are