În primul interviu acordat după acest moment dureros, artistul, care continuă încă să poarte verigheta, așa cum se poate vedea în ultimele fotografii postate pe rețelele sociale, a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare.

Despărţirea dintre Pepe şi Raluca Pastramă a zguduit lumea showbiz-ului românesc în acest an. Celebrul cântăreţ este profund afectat după ce soţia sa a decis să părăsească locuinţa şi să se mute la părinţii ei. A găsit însă o armă secretă.

Într-un interviu acordat Antena Stars, Pepe recunoaşte că a primit un ajutor nesperat chiar de la fetiţele sale, Rosa şi Maria, care i-au oferit putere şi înţelepciune în această perioadă.

Copiii spun mereu adevărul. Ce l-au învățat fetițele pe Pepe

„Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor. Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate.

Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum”, a mărturisit Pepe.

Cântăreţul mai spune că despărţirea de Raluca nu-l poate face să se simtă singur: „Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur”. Cum îi tratează însă pe cei care l-au rănit? Cu indiferenţă, afirmă Pepe, pentru că a avut momente în viaţă când şi-a călcat pe inimă şi a acordat o a doua şansă, însă a fost dezamăgit de persoane la care nu se aştepta.

Arma secretă a lui Pepe

„Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam. Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă.

Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, a povestit Pepe în interviul acordat emisiunii „Star Matinal”.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Maticiuc, Alina și Selly au mers la colindat. Sunt plătiți cu sume „wow”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp