Cum și când trebuie să „măturați” energia negativă din casă. Iată ce să faceți ca să aveți spor la bani

Cum și când trebuie să „măturați” energia negativă din casă. Iată ce să faceți ca să aveți spor la bani
Din cele mai vechi timpuri, superstițiile despre mătură au fost la mare căutare. Pentru că aceasta poate să protejeze casa de rău sau, dimpotrivă, poate crea probleme.

V-ați imaginat vreodată că o banală mătură vă poate schimba viața? Iată ce trebuie să faceți.

Cum și când trebuie să „măturați” energia negativă din casă. Iată ce să faceți ca să aveți spor la bani

Pentru a avea parte de bucurii și spor la bani în casă, bătrânii spun că trebuie să măturați bine casa atunci când luna este în descreștere. În acel moment, veți alunga din casă tot ce e rău și veți scăpa de necazuri. Tot ce trebuie să faceți este să măturați casa în fiecare colțișor, apoi să strângeți gunoiul într-un colț, la intrare, lângă prag, care este considerat granița dintre cele două lumi.

Puneți gunoiul în sac și când îl scoateți din casă spuneți aceste cuvinte: „Gunoi cu gunoi, bine cu bine. Nu am nevoie de răul altcuiva, îl trimit înapoi de unde a venit”. Ulterior, aruncați și mătura și gunoiul.

Mătura nouă aduce bani în casă

Tradiția spune că o mătură nouă vă aduce mult spor la bani. Important este ca atunci când o cumpărați să nu vă târguiți la preț. Cât cere vânzătorul, atât dați, pentru că veți avea mai târziu mult mai mult.

Așezați mătura acasă în colțul de lângă ușa din față, de preferabil în stânga, cu mânerul în jos. Când luna este în creștere, legați o panglică verde de mâner. Ulterior, așezați monede în toate colțurile casei și păstrați așa, timp de o lună. La final, adunați monedele cu mătură nouă și rostiți următoarele cuvinte: „Îmi spun bani, noroc, bogăție și prosperitate”.

Nu lăsați niciodată invitații să vă măture casa

Bătrânii spun că nu aveți voie sub nici o formă să lăsați pe cineva să vă mătura casa, pentru că veți pierde tot ce aveți. Țineți cont de faptul că luni nu trebuie să faceți niciodată curat, pentru că veți pierde bani. Dacă, în schimb, veți mătura miercuri, atunci orice tranzacție aveți, se va rezolva rapid.

Nici joi și nici vineri nu măturați, pentru că e rău pentru finanțe. Dacă aveți în casă o mătură veche, nu o aruncați lângă casă. E bine să îi mulțumiți pentru cât v-a ajutat și puneți într-un coș de gunoi departe de locuință. Sub nici o formă să nu ardeți vreodată mătura.

Sursă foto: maturisiunelte