Cum va continua seria Stranger Things. Nu e vorba de un nou sezon – Ultimele detalii

Cum va continua seria Stranger Things. Nu e vorba de un nou sezon – Ultimele detalii
Cel de-al patrulea sezon Stranger Things, lansat recent, a ajuns în fruntea clasamentului platformei pentru producţii în limba engleză. Topul urmăreşte numărul de ore de vizionare în primele 28 de zile de la lansarea unui serial.

Sezonul 4 al serialului Stranger Things a înregistrat deja 1,15 miliarde de ore de vizionare, iar cifra crește în continuare, având în vedere că ultimul episod a fost lansat abia săptămâna trecută. La nivel mondial, doar serialul sud-coreean Squid Game a reuşit o performanță mai bună.

Adolescenții din Stranger Things se luptă cu monștrii din altă lume

Una din cele mai vizionate saga de pe Netflix, seria Stranger Things amestecă genurile science-fiction și horror cu aventurile adolescentine într-un orăşel american din anii 1980, unde un grup de tineri, unii cu puteri supranaturale, se află în conflict cu monştri dintr-o dimensiune paralelă.

Fraţii Matt şi Ross Duffer, creatorii şi regizorii serialului, indicaseră că intriga din Stranger Things va fi definitiv încheiată într-un al cincilea sezon. Acum însă ai luat o altă decizie.

Un serial derivat apare în curând

Un serial derivat din succesul Netflix, Stranger Things, este în curs de dezvoltare de către creatorii săi, fraţii Duffer, a anunţat platforma miercuri, informează AFP.

„Multe alte poveşti interesante rămân de spus în lumea Stranger Things”, au transmis producătorii, Netflix confirmând că un serial derivat din Stranger Things’bazat pe o idee originală a fraţilor Duffer” este în curs de elaborare. În plus, regizorul Stephen Daldry ( cel care a regizat The Crown), adaptează teatral lumea întunecată şi stranie a seriei.

Compania fraților Duffer are în lucru și alte proiecte genroase

Compania fondată pentru această ocazie de fraţii Duffer, Upside Down Pictures, are în pregătire şi o adaptare live-action a celebrei manga japoneze „Death Note”, precum şi una a romanului „The Talisman”, scris în anii 1980 de Stephen King şi Peter Straub. Anunţul privind acest acord dintre Netflix şi fraţii Duffer vine în contextul în care platforma se află sub presiunea pieţelor financiare, după ce a pierdut foarte mulți abonaţi pentru prima dată în acest an, după o lungă perioadă de creştere neîntreruptă.