Cum vă feriți de energiile negative și ce să purtați ca să aveți succes în afaceri

Cum vă feriți de energiile negative și ce să purtați ca să aveți succes în afaceri
Odată cu intrarea în noul an ne dorim să ne împlinim toate dorințele și să stăm cât mai departe de probleme, răutăți și invidii. Iată cele mai bune metode pentru a alunga energiile negative.

Specialiștii în Feng Shui susțin că e foarte important să fim atenți și la ce culori alegem pentru 2023, dacă vrem să ne meargă bine. Atunci când mergeți la o negociere, e recomandat să alegeți pietre de culoare albastră sau, pur și simplu un costum în acestă nuanță.

Veți vedea că diferența e uriașă. Pentru a atrage atracția, o brățară din cuarț roz purtată la o întâlnire romantică e tot ce aveți nevoie. Atenție și la culoare portofelului. Dacă vreți să aveți noroc la bani, alegeți neapărat unul roșu. Iar dacă primiți acest obiect, trebuie neapărat să aibă bani în el, în caz contrar veți avea pagubă tot anul.

Presărați sare grunjoasă în toate colțurile camerelor

Încă de la începutul anului cine face acest ritual are parte doar de lucruri bune și scapă de energiile negative. Tot ce aveți de făcut este să cumpărați sare grunjoasă sau sare de mare și să presărați în toate colțurile camerelor. Lăsați timp de câteva zile și nu aspirați.

După ce veți face curățenie, repetați operațiunea. Și tot sarea este folosită împotriva blestemelor și a vrăjilor. Ar fi bine să purtați și o bijuterie cu turmalină neagră, pentru că va fi ca un scut energetic și vă va transmite mereu o vibrație pozitivă. Ar fi bine dacă ați avea și la gât o asemenea piatră, nu doar purtată la inel.

Tămâiați în casă cât mai des cu putință

Nu uitați nici de puterea fantastică pe care o are tămâia. E recomandat să tămâiați în toată casa de trei ori pe săptămână, în zilele de post, adică luni, miercuri și vineri. Ar fi bine dacă în aceste zile ați reuși să țineți post. Și nu uitați, stați cât mai departe de persoanele care sunt vampiri energetici.

Recomandarile noastre