„Cuscra” lui Reghecampf a avut dreptate în legătura cu afacerile Corinei. N-are nicio jenă când e vorba de bani

„Cuscra” lui Reghecampf a avut dreptate în legătura cu afacerile Corinei. N-are nicio jenă când e vorba de bani
Ceva e putred în relația lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc. Ce nu s-a aflat până acum.

Laurențiu Reghecampf și-a părăsit soția, cu care a dus o viață ca-n sânul lui Avram, spun unii, și a ales să-și petreacă viața alături de o femeie al cărui trecut e controversat.

„Cuscra” lui Reghecampf a avut dreptate în legătura cu afacerile Corinei. N-are nicio jenă când e vorba de bani

Cu ceva timp în urmă, mama tinerei sportive Asiana Peng, dădea o declarație tulburătoare, precizând că afacerile Corinei Caciuc cu China o îngrijorează din perspectiva atragerii fiicei sale în firma acesteia. Tatăl Asianei este chinez și de aici și îngrijoararea mamei și bănuiala că afacerile mult-lăudate nu ar fi reale. Se pare că vorbele Silvanei Peng se adeveresc mai repede decât s-ar fi așteptat cineva.

Recent, site-ul Strictsecret.ro a aflat niște lucruri care îi vor da peste cap viața antrenorului Craiovei. Se pare că iubita sa nu e deloc o afaceristă cu ștaif, așa cum susține.

Potrivit jurnaliștilor de la Strictsecret, Corina Caciuc își derulează afacerile cumpărând mărfuri ieftine din China, de pe două site-uri foarte cunoscute în România, Alibaba și Aliexpres. Pe care le vinde apoi scump sub marca Elysir. E vorba de cosmetice, articole de toaletă nemedicinale, pastă de dinți nemedicinală, aparate de masaj facial și multe altele. Și la asta s-ar rezuma relația comercială dintre România și China. Ea i-a inclus în firmă pe Luca Reghecampf, fiul antrenorului, pe Asiana și pe fratele ei, Răzvan Peng.

Firma Corinei are doar doi de activitate

Jurnaliștii publicației sus menționate au mers și mai departe și au achiziționat două produse marca Elysir, respectiv un aparat de masaj facial Rose Quartz și un ser facial cu colagen si aur 24k. S-a constatat că produsele nu au nici o legătură cu ceea ce scrie pe site-ul Elysir sau Emag.

În vreme ce pe cremele firmelor renumite apare pe etichetă acidul hyaluronic și colagenul în compoziție, nu același lucru se întâmplă și pe cele de la Elysir. Cât privește aparatul de masaj, acesta s-ar fi rupt de la prima utilizare. Cât privește firma First Path Distribution SRL, sursele spun că îi aparține Corinei Caciuc, are doi ani de activitate și este pe pierderi.

Este greu de crezut că tânăra Corin Caciuc a învățat să facă astfel de afaceri la Cambridge.

Sursă foto: strictsecret