Cuza s-a întors din Asia Express și s-a îndrăgostit. Ghici de cine!

Cuza s-a întors din Asia Express și s-a îndrăgostit. Ghici de cine!
Dragostea plutește în aer în jurul concurenților de la Asia Express. Iar efectele se văd după ce s-au întors acasă. Cel mai recent „candidat” la o poveste de amor este Cuza de la Noaptea Târziu.

Se pare că lucrurile sunt cât se poate de clare: Cuza (Iulian Adrian Popescu) s-a întors din Asia Express și s-a îndrăgostit. El a fost „prins” în fapt de paparazzzi SpyNews. Și, în plus, a dezvăluit ceva și pe contul său de Instagram. Evident, ca să nu lase prea multe urme, în loc de o postare, a distribuit informația la Story.

Cuza de la Noaptea Târziu, actual concurent la Asia Express, se pare că are o nouă iubită. Tânărul s-a afișat alături de o brunetă superbă într-un local din Capitală. După cum au observat cei prezenți, Cuza și companioana lui s-au simțit foarte bine unul în prezența altuia, astfel că au stat împreună ore în șir. După numeroase despărțiți și împăcări cu Ramona Olaru, se pare că, în sfârșit, Cuza a trecut mai departe.

Cântărețul de la Noaptea Târziu a decis să își scoată noua cucerire în lume. În rest, Cuza rămâne destul de discret cu viața sa personală și nu dă prea multe detalii despre femeile cu care umblă. Dar, de data aceasta, fotografiile vorbesc de la sine.  Mai mult, Cuza a distribuit pe Instagram meniul de care a avut parte companioana sa. Iar mesajul a fost pe măsură: „Unele fete mănâncă pește din răzbunare”.

Cine este noua iubită a lui Cuza

Jurnaliștii de la Spynews au descoperit cine e bruneta cu care-și face ochi dulci Cuza. Chiar dacă nu i-au dezvăluit, momentan, identitatea, aceștia au găsit-o. Și i-au văzut postările. De unde și concluzia că e tobă de carte.

„Mai complicată decât Conjectura lui Hodge, dar măcar sunt distractivă”, a scris iubita lui Cuza pe pagina sa de Instagram. Conjectura lui Hodge este o problemă de matematică care nici până astăzi nu și-a găsit rezolvarea.

De fapt, frumusețea brunetă este Ximena, fosta iubită a lui Radu Timiș Jr., fiul celebrului om de afaceri cu același nume și directorul comercial al grupului Cris-Tim, fondat de tatăl său.

Sursa foto: Instagram, Spynews