Dacă bei apă la orele astea, slăbești 12 kg în 3 săptămâni

Dacă bei apă la orele astea, slăbești 12 kg în 3 săptămâni
Aveți colăcei pe burtă și nu știți cum să scăpați de ei? Aveți la îndemână o dietă care vă scapă de toate problemele.

Cum scăpați de kilogramele în plus și vă recăpătați silueta de odinioară? Ținând cont de anumite lucruri extrem de importante.

Dacă bei apă la orele astea, slăbești 12 kg în 3 săptămâni

Cel mai important lucru care trebuie făcut este ca în fiecare dimineață să consumați un pahar mare de apă călduţă în care a fost stoarsă jumătate de lămâie. Doar așa organismul va fi curățat de toate toxinele. De asemenea, se va consuma apă și pe parcursul zilei, din jumătate în jumătate de oră.

 

În timpul dietei este interzis consumul de alcool, sucuri (acidulate și neacidulate), dar și cafea. Se acceptă ceaiul verde și puteți să beți și limonadă, dar un pahar la două zile. Nu uitați ca înainte de fiecare masă să beți 200 ml apă. De asemenea, un pahar mare cu apă se va consuma întotdeauna înainte de culcare, dar băut cu înghițituri mici.

Supa de varză topește kilogramele

Este foarte bine ca în perioada celor trei săptămâni cât ține dieta, să vă axați pe cât mai multe supe, cea mai indicată fiind cea de varză. Este cea mai bună pentru a scăpa de kilogramele care s-au acumulat. Dar puteți consuma și supe de conopidă, morcovi sau roșii.

Nu săriți niciodată peste micul dejun și nu ratați prânzul sau cina, dar și peste cele două gustări din timpul zilei, indiferent cât de multă treabă ați avea. Un nu hotărât făinoaselor, prăjelilor, dulciurilor și a oricăror produse de tip fast food. Optați pentru cât mai multe fructe și legume crude și salate.

Carnea se consumă doar la cuptor, fiartă sau la grătar. La sfârșitul acestei diete, veți arăta mai bine ca niciodată. Cu condiția să o țineți așa cum scrie la carte și să nu trișați.  Odată ce ați reușit să slăbiți, veți vedea că produsele consumate în dietă vor deveni o opțiune pentru meniul zilnic.

Sursă foto: culinare

 

Recomandarile noastre