Dacă nu v-am spune cine e, nu ați mai recunoaște-o. A și îmbrăcat rochia de mireasă. Fotografii revelatoare

Dacă nu v-am spune cine e, nu ați mai recunoaște-o. A și îmbrăcat rochia de mireasă. Fotografii revelatoare
Tânăra urâțică și brunetă la începutul carierei a devenit o blondă sexy, la brațul unui bărbat de succes. Fosta cântăreață din trupa Bambi a trecut printr-o schimbare majoră din punct de vedere fizic.

Suntem siguri că dacă nu v-am spune cine e, nu ați mai recunoaște-o. Transformarea acestei vedete este radicală și neașteptată. Denisa Tănase, cunoscută de când a debutat în trupa Bambi arată completamente altfel. Intervenţiile estetice au transformat-o, și au făcut-o în bine.

Să ne amintim de începuturi. O adolescentă timidă și urâțică, așa era Denisa  atunci când, alături de sora sa, Raluca Tănase, a format trupa Bambi. Denisa a fost o bună perioadă de timp brunetă. Dar culoarea părului se schimbă ușor. Nu ne surprinde prea tare că în loc de plete lungi poartă bob scurt sau că nu mai e brunetă ci blond platinat.

Ceea ce e cu adevărat remarcabil e restul schimbării. Din urâțică s-a făcut fotomodel. Și Denisa și Raluca au vrut să arate din ce în ce mai bine și, pentru asta, au apelat la medicul estetician. Denisa, scrie presa, a investit câteva mii de euro, dar cu folos.

Dacă nu v-am spune cine e, nu ați mai recunoaște-o

Acum se mândreşte cu noul look. Are buze injectate cu acid hialuronic, implanturi cu silicon, tatuaj sprâncene, rinoplastie.  Sora Denisei e cea care a dezvăluit parțial motivul operațiilor. „Am observat că la televizor nasul se vede mai mare decât e el în realitate. Apar în diferite emisiuni de televiziune şi acolo mă văd cei care mă invită la concerte. Nu vreau să creadă că am nasul mai mare decât e el.

Mi-am dorit un nas mai mic şi doctorul Călin Doboş mi-a rezolvat problema. Am fost la el după ce Denisa, sora mea, şi-a micşorat buzele în cabinetul dumnealui. Am fost cu ea şi am văzut la clinică fete care s-au operat şi mi-au plăcut rezultatele. Luni am făcut operaţia, nici nu le-am spus părinţilor, Denisa i-a informat abia după operaţie.”, a precizat ea pentru Click acum ceva timp.

Denisa a făcut nuntă pe Coasta de Azur

Denisa a fost cerută de soție deja de două ori, preferă să mai aștepte. „Nu va fi sigur o nuntă anul acesta. Nu mă grăbesc, am mai fost căsătorită și știu cum e. De data asta vreau să fac cununie religioasă. Eu nu m-am măritat în biserică, doar la starea civilă, și s-a dovedit că nu a ieșit cum trebuie”, a declarat fosta fată Bambi anul trecut.

Iubitul ei este Mircea Brânzei este CEO & Founder Fit4You. Cei doi au o relație stabilă, de câțiva ani, care-i făcea deja să vorbească de nuntă. Până atunci, bărbatul o răsfața pe „căprioara” lui cu cele mai frumoase vacanțe și excursii, cadouri de lux și o viață în opulență.

Acum o lună, Denisa a îmbrăcat, în sfârșit, rochia  de mireasă. Nunta s-a ținut în Franța, pe Coasta de Azur, într-un castel.

După ce a părăsit trupa Bambi, Denisa Tănase a ajuns să administreze o afacere cu parfumuri, My Geisha, ceea ce îi acordă o mare stabilitate financiară. Zilele acestea, Denisa călătorește prin Europa. A fost la Paris, a ajuns în Spania, la Valencia și e la Barcelona, cu soțul ei.

Pe de altă parte, ceea ce își dorește cu adevărat, e un copil. „Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut”, a spus fosta cântăreață presei, cu câteva luni bune înainte de căsătorie și nuntă.

Foto: Facebook, Instagram

Adriana Bahmuțeanu își plânge soarta pe rețelele de socializare

Recomandarile noastre