Simona Ionescu / Redactor Șef

Dacian Cioloş îi va răspunde, în seara asta, lui Denise Rifai la întrebarea: ”Sunteți mai puternic decât Dan Barna?””

Dacian Cioloş îi va răspunde, în seara asta, lui Denise Rifai la întrebarea: ”Sunteți mai puternic decât Dan Barna?””
Dacian Cioloș este una dintre personalităţile cele mai influente din politica românească. A avut multe demnități în stat, ministru, premier, europarlamentar. Merge la Denise Rifai în emisiune și este luat la întrebări extreme de incomode. Să vedem ce răspunde!

Dacian Cioloş este în prezent copreşedinte USR PLUS. Este una dintre personalităţile cele mai influente din politica românească. De-a lungul timpului, s-au spus și s-au scris multe despre el. Acum este din nou pe buzele multor politicieni. USR PLUS a destrămat Guvernul Cîțu și acum se fac din alegeri în partid. Merge la Denise Rifai și spune ce gândește.

Dacian Cioloş ”încolțit” în emisiunea lui Denise Rifai

Dacian Cioloș (52 de ani) a fost ministru al Agriculturii, premier şi comisar european pentru agricultură. O personalitate foarte activă pe scena publică românească. Este invitatul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce se difuzează duminică 26 septembrie, de la 22.30, la Kanal D.

Jurnalista a pregătit întrebări incommode, despre politică și viața personal. Să vedem ce răspunde!

  • ”De ce nu aţi jurat credinţă poporului român cu mâna pe Biblie?”
  • ”Sunteţi un politician ipocrit?”
  • ”L-aţi ajutat pe Traian Băsescu să-l trimită după gratii pe Dan Voiculescu?”
  • ”Este ieşirea de la guvernare colacul de salvare al URS PLUS?”
  • ”V-aţi opune suspendării preşedintelui Iohannis?”
  • ”Sunteţi omul Franţei în politica de la Bucureşti?”
  • ”Sunteţi un politician mai puternic decât Dan Barna?”
  • ”Aţi participat vreodată la spirale MISA?”.

Ce legătură are Dacian Cioloș cu MISA

Daciana Cioloş este căsătorit cu Valerie Villemin (47 de ani). S-au cunoscut pe vremea când premierul României era student în Franţa şi s-au căsătorit în 2000. Franţuzoaicei nu îi era străină România. Fusese aici într-un stagiu de practică înainte să îl întâlnească pe Cioloş.

Acel stagiu a fost subiect de conversaţie când au început să iasă împreună. „Ea fusese deja în România, înainte să ne cunoaştem, într-un stagiu practic în judeţul Vâlcea. Făcea un studiu pe dezvoltarea agricolă în judeţ, pe gospodăriile mici. Când ne-am cunoscut noi, ea tocmai venise din România şi-şi finaliza memoriul de stagiu. Am mai ajutat-o să finalizeze traducerea câtorva documente şi vorbeam, în primul rând, despre România. Ce-a văzut ea în Vâlcea, mă tot întreba unele lucruri pe care le înţelesese mai puţin”, a declarat Dacian Cioloş.

Valérie Cioloș-Villemin este doctor în știițele agriculturii, dar este și o adeptă a tehnicii de acceptare, iertare de sine și vindecare, prin meditații de tip MISA. Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) ete o mișcare controversată. Are ca scop ridicarea nivelului spiritual al oamenilor prin popularizarea cunoștințelor și practicilor Yoga. Printre membrii fondatori se numără Gregorian Bivolaru.

Chiar ea se prezintă pe blogul ei. ”(n.r. Valerie) Este trainer autorizat al programului de Reducere Stresului prin Mindfulness (MBSR®), fiind certificată de către University of Massachusetts Medical School. Instituția unde a fost fondată această metodă recunoscută în toată lumea şi folosită cu succes în medicină, educație sau în mediul de business.

Cu o triplă formare universitară în științele vieții, dezvoltare socio-economică și științe economice, și cu un doctorat despre restructurarea economiilor în tranziție, Valérie a lucrat întâi ca cercetător. Mai apoi, ca practician în evoluția sistemelor socio-economice. Valérie compune și cântă sub pseudonimul Yohanna Grace, o pasiune din copilărie”, se prezintă Valérie Cioloș, pe blogul său.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre