Se pare că Daliana Răducan l-a cucerit pe Răzvan Simion și nu invers. Asta dacă ținem cont de cele mai noi declarații ale prezentatorului de la Neatza. Răzvan a admis că ceea ce i-a adus aproape a fost arhitectura. În cazul Dalianei, e meseria ei. În cazul lui, vorbim de o pasiune.

„Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste”, a măturisit Răzvan Simion pentru Viva.

Răzvan Simion susține că relația a evoluat de ambele părți, cu pași mici. Totodată, Daliana Răducan a povestit că era foarte emoționată de Răzvan pentru că acesta e o persoană publică. Mult timp s-a temut să se expună, tocmai pentru că ea e o fire cât se poate de discretă.

Daliana Răducan l-a cucerit pe Răzvan

Răzvan Simion e mai îndrăgostit ca niciodată de arhitecta din viața lui. Cei doi formează un cuplu discret, care trăiește fiecare moment intens. Practic, primele imagini „oficiale„ în care au apărut împreună au fost la căsătoria colegului de emisiune ale vedetei TV. La nunta lui Dani Oțil cu Gabriela a putut admira toată lumea ce cuplu minunat sunt cei doi.

„Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a declarat prezentatotul TV.

Răzvan a prezentat-o pe noua sa iubită și copiilor lui. Daliana are deja o relație foarte frumoasă cu fiica prezentatorului TV. Între timp, și fosta soție a lui Răzvan Simion, cu care acesta are doi copii, și de care s-a despărțit după ce a început relația cu Lidia Buble, și-a refăcut viața, în brațele uni om de afaceri din Banat. Cei doi chiar s-au căsătorit recent.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp