Dan Bursuc, prima declarație oficială despre boala lui Florin Salam

Dan Bursuc, prima declarație oficială despre boala lui Florin Salam
În ultima perioadă, peste tot se vorbește de faptul că unul dintre cei mai mari cântăreți de manele ai României, Florin Salam, este grav bolnav. Care este adevărul.

Este sau nu internat Florin Salam în spital? Ce se întâmplă acum în viața îndrăgitului manelist?

Dan Bursuc, prima declarație oficială despre boala lui Florin Salam

Are sau nu probleme mari de sănătate Florin Salam? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor în ultima perioadă. Cu puțin timp în urmă, Dan Bursuc a spus adevărul despre starea de sănătate a manelistului. Acesta a avut o intervenție telefonică la România TV, în care a explicat că nu are nici o legătură cu o așa zisă declarație pe care el ar fi dat-o. Din care reiese că Salam este într-o stare foarte gravă.

Impresarul a fost extrem de supărat și a menționat că nu mai suportă să i se pună în gură vorbe pe care el nu le-a spus niciodată.

„Florin Salam e bine. Dacă vrea să cânte sau nu, e strict problema lui. Nu știu de ce mi se pun mie vorbe în gură”

„Nu este corect, e o informație total eronată. Eu nu am vorbit asemenea lucruri. Ceea ce a apărut pe toate site-urile sunt eronate. Nu știu de ce mi se pun mie vorbe în gură. Starea lui de sănătate e ok. Nu știu de ce se folosește lumea de numele lui Dan Bursuc. Eu sunt un om foarte serios.

Când am de spus ceva, Site-urile acestea de doi bani aduc informații greșite la adresa mea. Florin Salam se simte foarte bine, e acasă. Iar situația lui, dacă vrea să cânte sau nu, este strict problema lui. El face ce vrea el, el știe ce are de făcut. Când am ceva de spus, eu spun adevărul adevărat”, a declarat, nervos, Bursuc.

Fiul manelistului, Dani Stoian, a dat cărțile pe față

La rândul său, băiatul lui Florin, Dani Stoian, a vorbit pentru prima dată de starea de sănătate a tatălui său. Și acesta a spulberat toate speculațiile privind o boală care l-ar fi pus la pământ. Dani a postat pe pagina sa de Facebook câteva rânduri în care le-a dat fanilor toate detaliile. Tânărul a afirmat că Florin nu este într-o formă bună, dar asta se datorează nopților pierdute la evenimente și oboselii acumulate.

„După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună”

„Primesc tot felul de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui meu în urma celor apărute în presă. Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă. Tatăl meu urmează, într-adevăr un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună.

Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să întrebați despre tatăl meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine. Ne vedem curând pe scenă!”, a scris Dani pe Facebook.

Sursă foto: romaniatv, antena1