Dan Capatos: emisiunea Xtra Night Show scoasă în zilele de joi

Dan Capatos: emisiunea Xtra Night Show scoasă în zilele de joi
Simpaticul Dan Capatos este urmărit acum după miezul nopții, unde prezintă emisiunea mondenă Xtra-Night-Show, la Antena 1. El a anunțat că nu mai va face emisiunea în zilele de joi.

Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, vedetă Antena 1. De ani de zile prezintă emisiunea mondenă a nopții de la Antena 1. Că s-a numit ”Un show Păcătos” sau ”Xtra-Night-Show”, fanii emisiunilor mondene și-au încheiat seara pe Antena 1 de 25 de sezoane. În ultima vreme a ”tocat” cu mare succes scandalul dintre Alin Oprea și soția lui.

Emisiunea Xtra Night Show scoasă în zilele de joi

Antena 1 urmează să facă ceva schimbări, iar emisiunea lui Dan Capatos este și ea vizată. Prezentatorul a mărturisit, în direct, faptul că nu va mai apărea pe sticlă și în zilele de joi, din cauza modificării grilei de programe.

Dan Capatos (47 de ani) a anunțat în direct că emisiunea Xtra Night Show nu va mai fi difuzată și în zilele de joi, așa cum era până acum. Potrivit spuselor prezentatorului, Antena 1 va difuza altceva în intervalul orar care era dedicat emisiunii Xtra Night Show și și-a pus telespectatorii în temă cu această schimbare.

Dan Capatos a făcut o glumă: ”nu a făcut coronavirusul ceea ce au făcut șefii”.

În luna februarie a acestui an, emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos, a suferit alte modificări. Emisiunea “Xtra Night Show” va fi difuzată, în zilele de miercuri și joi, de la orele 00:30, iar în luni și marți programul rămâne cel obișnuit.

”Vreau să vă spun acum, serios vorbind, pentru că multă lume mă întreabă de ce emisunea noastră se difuzează aşa târziu. Nu am avut niciodată pretenţia să fiu în prime time, nu îmi doresc. Îmi şade bine, aici, unde suntem. Aşadar, vor fi şi zile când vom începe la 00:30, pentru cei care ne întreabă pe toate canalele de comunicaţii. Dacă rezistăm noi, probabil rezistaţi şi dumneavoastră”, a anunţat Dan Capatos, la momentul respectiv.


Așa arată apartamentul de 12 milioane de dolari al unor vedete! Vă place?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp