Dan Diaconescu revine la obiceiurile vechi. Iată cum a fost surprins fostul OTV-ist

Dan Diaconescu revine la obiceiurile vechi. Iată cum a fost surprins fostul OTV-ist
După ani buni în care a stat în spatele gratiilor, unul dintre cei mai iubiți jurnaliști ai României, Dan Diaconescu, a renăscut ca pasărea Phoenix din propria-i cenușă.

Dan Diaconescu o duce foarte bine, în ciuda faptului că de multă vreme nu mai are loc de muncă. I-a lăsat iar pe cârcotași cu gura căscată.

Dan Diaconescu revine la obiceiurile vechi. Iată cum a fost văzut fostul OTV-ist

Dan Diaconescu pare să o ducă foarte bine în ultima perioadă. Fostul patron al postului de televiziune OTV și-a revenit financiar și recent a fost fotografiat și filmat de jurnaliștii de la Mediaflux la o plimbare la volanul celui mai nou model de Maybach clasa S, un automobil de lux al cărui preț începe de la suma de 200.000 de euro.

Îmbrăcat în ton cu pulover și pantofi de fițe de culoare roșie, Diaconescu și-a parcat frumusețea de mașină, apoi a plecat liniștit și mulțumit de viața pe care o duce, fără să-i pese că nu mai e la cârma televiziunii unde a făcut furori. Se pare că Dan Diaconescu nu a renunțat la pasiunea lui mai veche, mașinile scumpe, a vilelor care se întorc după soare sau a yacht-urilor spectaculoase.

„Eu reprezint modelul omului care se realizează în viață”

Dan Diaconescu a știut dintotdeauna ce a vrut de la viață, chiar dacă în copilărie nu a fost lipsit de griji sau probleme, jurnalistul precizând că în casă avea pământ pe jos…

Nu aveam bani de vacanțe, nu aveam jucării, hainele le împrumutăm de la frații mei, aveam pământ pe jos în casă… . Eu nu știam că o să ajung aici, dar tata mă plimba cu bicicleta lui și când era întrebat de vecini cine sunt, cum mă cheamă, spunea că sunt viitorul președinte al țării.

„Sunt un tip care a cumpărat un iaht cu 2, 8 milioane de euro și s-a plimbat o singură dată cu el”

Când am plecat din Caracal nu știam unde este Casa Presei în București. Tot ce știam e că voiam să ajung cel mai tare jurnalist, numărul 1. Acum am tot ce vrei de la viață. Sunt un tip care a cumpărat un iaht cu 2, 8 milioane de euro și s-a plimbat o singură dată cu el. E superb, are 4 camere, living, baie, dar nu i l-aș da lui Băsescu să-l conducă, mi-e că-l strică. (…)

Am cele mai frumoase balcoane de vilă din România, dar nu am ieșit niciodată pe balcon, așa că nu văd utilitatea lui. Faceți-vă case mici, cochete, iar restul banilor cheltuiți-i pe vacanțe, trăiți-vă viața! Eu degeaba am avion, elicopter și multe altele, că nu mă bucur de ele. Eu nu am timp de nimic.”, spunea, în trecut, Diaconescu.