Dan Negru a recunoscut cine l-a făcut om mare. „M-am așezat în genunchi în fața lui…”

Dan Negru a recunoscut cine l-a făcut om mare. „M-am așezat în genunchi în fața lui…”
Până acum toată lumea știe că cel care a fost permanent în spatele lui Dan Negru este Valeriu Lazarov. Cui îi va mulțumi prezentatorul toată viața.

A devenit celebru grație succesului din televiziune, dar începuturile lui Dan Negru au fost în radio. Iată cine i-a fost sprijin.

Dan Negru a recunoscut cine l-a făcut om mare. „M-am așezat în genunchi în fața lui…”

Este considerat cel mai bun prezentator pe care îl are România, dar Dan Negru rămâne omul care nu uită niciodată de unde a plecat. El și-a început cariera la radio Timișoara, unde l-a avut ca discipol pe nepotul poetului Vasile Voiculescu, Andrei.

„Eu îl imitam. Încercam să iau de toate de la el”

„El a fost idolul meu. Ca să vezi viața cum e. Eu îl imitam. Încercam să iau de toate de la el. La vremea aceea el prezenta muzică, prezenta de toate. După ceva ani am devenit prieten cu el. Îți spun și cum ne-am întâlnit. Îl știam, îl vizualizam și acum câțiva ani mergeam cu mașina și îl văd pe stradă. Am oprit mașina, am lăsat-o pe mijlocul drumului, în spate claxonau toți, m-am dat jos și m-am dus la el.

M-am dus la el, l-am întrebat dacă este Andrei Voiculescu și jur, m-am așezat în genunchi în fața lui și i-am zis că fac meseria asta datorită lui. I-am spus că atunci când aveam 12-13 ani îl imitam. Deci eu voiam să fiu un Andrei Voiculescu mare. De atunci am devenit prieteni”, a declarat Dan Negru, potrivit Impact.

La radio i-a cunoscut pe cei mai importanți oameni din viața lui

Dan și-a amintit că a iubit mult radio-ul, iar acolo i-a cunoscut pe cei mai importanți oameni din viața lui. În plus, a povestit și cât de frumos era să lucreze vara la Radio Vacanța. „Am lucrat la Constanța la Radio Vacanța. În anii 90 și îmi amintesc că la un moment dat m-am intersectat pe acolo cu Andrei Gheorghe, dragul de el.

El a lucrat la Radio Vacanța la început, după care a plecat la Sky. Acolo am avut onorare să-i întâlnesc acolo pe Paul Grigoriu, pe Șerban Georgescu-fostul soț al Mădălinei Manole, adică oameni de radio puternici și îmi amintesc că se pierdeau copii și veneau la noi la radio părinți disperați.

Anunțam în boxe că s-a pierdut copilul Petrică Andrei și în 10 minute venea. Părinții, ca să ne răsplătească, veneau cu lăzi de struguri, cu lăzi de ce era pe atunci și seara când plecam de la program, eram ticsiți”, s-a destăinuit Negru.

Sursă foto: instagram