Dan Negru, declarații curajoase: „Sunt invidios. Doar moartea îți dă valoare in România”

Dan Negru, declarații curajoase: „Sunt invidios. Doar moartea îți dă valoare in România”
Emisiunea de dimineață de la Kiss FM rămâne fără doi dintre „matinali”. Felul în care a fost anunțat acest lucru a șocat pe multă lume.

Andrei și Ionuț, care au petrecut mulți ani la pupitrul matineului, vor părăsi postul. „Prieteni, a venit momentul să ne luăm rămas-bun de la Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu, după opt, respectiv, cinci ani petrecuți la matinalul Kiss FM. Colaborarea dintre „Rusu & Andrei” și Kiss FM a ajuns la final, iar noi, împreună cu băieții, vă mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună și pentru că ați făcut din emisiunea noastră cel mai ascultat show de radio din România.

Atât pe noi, cât și pe „ursuleți”, ne așteaptă succese noi! WE KISS YOU!”, au transmis, pe pagina oficială de Facebook, oficialii Kiss FM.

Dan Negru recunoaște că este invidios

Cunoscutul om de divertisment, Dan Negru, a reacționat imediat. „Buna postare ! Sunt invidios ! Puține companii mulțumesc celor care pleacă ! Felicitari pentru recunoștința ! Sunt invidios și totodata încrezător ca breasla mea știe să și mulțumească . Nu credeam pentru ca n-am mai întâlnit. E o premiera . Bravo !”, a scris acesta într-un comentariu, la postarea celor de la Kiss FM.

Ulterior, Dan Negru a revenit cu propria-i postare, pe contul său de socializare. „Frumoasă e recunoștința! M-a bucurat comunicatul celor de la KissFM care le-a mulțumit, la despărțire, matinalilor Rusu și Andrei pentru colaborare. Nu știam ca există așa ceva in breasla mea. Extraordinar și momentul de fair-play in care fanii Romei și ai lui Leicester l-au aplaudat in picioare pe Ranieri! Claudio Ranieri a făcut istorie la ambele echipe. Recunoștința e dobânda împrumuturilor sufletești…

În lumea noastră mică n-o cunoastem. Cei noi veniți îi privesc cu ură pe cei vechi. E la fel in administrație, in sport, in teatru, in televiziune, oriunde. Îi urâm pe cei de dinainte. Doar moartea îți dă valoare in România. Altfel, cei care nu mai sunt cu noi sunt împotriva noastră. Să învățam recunoștința! Ar fi o evoluție!”, a mai notat Dan Negru.

Andrei Ciobanu nu se pricepe la despărțiri

„Acum ceva timp, abia terminasem un spectacol în Timișoara și stăteam pe o terasă din oraș, beam o bere rece și mă gândeam la nemurirea cărăbușului, probabil. La un moment dat însă mi-a sunat telefonul, iar acest apel urma să-mi schimbe viața. La capătul celălalt al firului era directoarea de programe Kiss Fm care avea o propunere pentru mine. Așa a început totul.

Nici nu-mi vine să cred că au trecut 8 ani de-atunci, sau cum ar spune mamițica ”ai de capul meu, ce-am îmbătrânit”. Dar știm foarte bine că toate lucrurile au și un final, în afară de mandatul administratorei de la blocul meu, aparent, că aia o să fie în funcție și la a doua venire a lui Iisus”, dezvăluie Andrei Ciobanu.

Realizatorul a mai notat pe contul său de Facebook: „Pentru mine însă, a venit momentul să îmi iau rămas-bun de la voi, de la ascultătorii noștri dragi, de la cei care mi-ați fost atât de buni prieteni și care mi-ați dat energia și puterea să mă trezesc atâția ani la 5 jumate dimineața. Am vorbit la telefon, pe unii dintre voi chiar v-am cunoscut personal și, fără să exagerez cu nimic, vreau să știți că v-am citit absolut toate mesajele pe care le-ați trimit pe whatsapp în toți acești ani, chiar și pe alea cu înjurături (ai auzit, bă, Mihai din Bistrița? Ți-am citit mesajele, fi-ți-ar fața aia)

Vai de capul meu, niciodată nu m-am priceput la despărțiri, efectiv am emoții… Deci, reiau: faptul că am fost atât de aproape de voi în fiecare dimineață cu vocea și cu sufletul, cu defecte și calități, cu zâmbete sau lacrimi, pentru mine a fost un real privilegiu. Am împărtășit cu voi aproape fiecare lucru care se întâmpla în viața mea, oricât ar fi fost de amuzant, trist, enervant sau intim (nu cred că vom uita prea curând povestea cu oprirea la benzinărie în drum spre radio din cauza unei șaorme).

SImt că legătura care s-a creat între noi este una extrem de strânsă și abia aștept să ne întâlnim din nou. Vă mulțumesc fiindcă m-ați primit la voi în case, exact așa cum sunt, cu bune și cu rele. A fost o onoare să vă simt alături și vreau să știți că veți rămâne o parte din inima mea pentru totdeauna. Vă pup cu drag!”.