Dan Negru face dezvăluiri bombă din interiorul TVR. Asta e miza băieților deștepți în afacerea televiziunii române

Dan Negru face dezvăluiri bombă din interiorul TVR. Asta e miza băieților deștepți în afacerea televiziunii române
El și-a început cariera la postul național de televiziune, așa că nu de puține ori spune lucrurilor pe nume, inclusiv din interiorul instituției. Dan Negru are o problemă cu oamenii care conduc  postul public de televiziune.

Într-o postare recentă de pe pagina sa de socializare, Dan Negru vorbește despre angajații și conducătorii Televiziunii Române. El separă clar planurile și arată discrepanța vizibilă, de alfel.

„Nu știu cum a ieșit TVR din scandalul Eurovision dar trebuie să spun că am colegi admirabili in TVR. Conduși însă mereu de o șleahtă de politiceni. TVR e ca țara: oameni admirabili încurcați de politiceni statul e cu frâna, privatul e cu accelerația”, scrie Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

„Așa e și in televizune: 76 miloane de euro a primit TVR de la stat anul trecut. Poate vă ajută niște cifre: in România trei mari televiziuni își împart audiența: Pro, Kanal și Antena1 care au o cotă de piață cumulată de 58%. Pe cota de piață rămasă, aia de 42%, se bat celelate 73 de televiziuni românești. TVR e printre astea multe cu 1,2%. Nedrept pentru profesioniștii pe care-i cunosc acolo. Nu e vina lor!

Cu banii dați pe Eurovison se puteau face formate smart și accesibile publicului larg ! „Jocul Cuvintelor”, „Romanii au Talent”, „Vocea României” sunt showuri care puteau să fie la TVR ( „Got Talent Portugal” e la TVP, „The Voice Italy” e la RAI). Cu 76 de miloane euro buget se puteau face toate”, a mai adăugat vedeta postului Kanal D.

Dan Negru spune care e miza politicului în afacerea TVR

Dan Negru e convins că miza e alta. „Eu cred însă că miza politicului în afacerea TVR sunt cele 7 ha de teren din centrul Bucureștiului pe care a amplasată acum Televiziunea Romană. 7 ha!!!! Cred ca într-o zi TVR va fi mutat într-alt sediu, mult mai mic, ocazie cu care se vor face restructurările așteptate și astea 7 ha din centrul capitalei vor fi libere… Miza televizunii publice în România e una imobiliară! Doar că atunci banii vor costa prea mult…”, a concluzionat Dan Negru.

Sursa foto: Facebook