Exclusiv. Dan Negru: „Eu am inventat gălăgia la TV”, dar de azi prezentatorul schimbă tot

Exclusiv. Dan Negru: „Eu am inventat gălăgia la TV”, dar de azi prezentatorul schimbă tot
Dan Negru surprinde întotdeauna, chiar și atunci când majoritatea începe să creadă că nu mai are cu ce. Omul care a inventat gălăgia în televiziune, după cum o spune chiar el, inventează acum și un alt fel de show.

Astăzi, la 22:30, va avea premieră “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu și ușor de înțeles quiz-game din istoria televiziunii mondiale, la Kanal D. Cinci concurenți intră în “ringul cuvintelor”, gata să dea soluțiile la definițiile enunțate de amfitionul emisiunii Dan Negru.

„Aici, la <Jocul cuvintelor>, conteaza doar ce ai in cap!”, spune Dan Negru. “Va fi un altfel de show, un altfel de spectacol, mai ales, cu altfel de concurenți. O să descoperiți altfel de oameni în acest show, este o premieră pentru televiziunea din România. Nu ne interesează dacă știu să cânte, să danseze, dacă știu să gătească fasole bătută; nimic din toate astea”, explică Dan Negru.

În exclusivitate pentru Rețete și Vedete, showman-ul a detaliat câteva aspecte care vă vor ului în această seară.

– Definițiile prezentate în cadrul acestei emisiuni- quizz sunt geniale. Cum iau naștere? Ai un aport?

Dan Negru: Suntem o echipă întreagă care le căutam, alegem, scriem. Vreo 8 oameni caută cele mai bune variante de definiții în care să se regăsească cei de acasă. Secretul unui quiz e să nu-l frustezi pe telespectator cu întrebări grele, dar nici să ai unele ușoare care să dea senzația că show-ul e luat în derizoriu.

– Cât de mult crezi în puterea cuvântului? Tu scrii foarte mult pe rețelele sociale…

– La început a fost cuvântul! Asta spune totul. Cred că orice cuvânt bun e contorizat undeva după cum orice cuvânt rău se întoarce cândva.

– Care e cuvântul care descrie starea ta de acum, de când ai început noul proiect „Jocul cuvintelor”? Succes? Familie? Cariera?…

– Liniștea, pentru că e vremea ei pe toate planurile. Suntem prea gălăgioși și asta am ajuns să o spun eu, care am inventat gălăgia la televzior.

Fără public în platou, pentru ca nimeni să nu poată sufla

În cadrul emisiunii, fiecare concurent va avea la dispoziție 4 minute pentru a da soluțiile la cele 14 definiții enunțate de Dan Negru. Iar efortul acestora pentru răspunsurile corecte va fi răsplătit cu premii importante în bani, fiecare litera valorând 100 de lei. În platou nu vor exista alte persoane în afară de Dan Negru și concurenți, pentru a se evita orice posibilitate de trișat.

Care vor fi cuvintele ce le vor da bătăi de cap, cum se vor descurcă aceștia sub presiunea timpului și cineva va câștigă această prima ediție “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” puteți află urmărind quiz-showul, în această seară, de la ora 22:30. Emisiunea va putea fi urmărită trei zile pe săptămâna, de miercuri până vineri, de la 22:30.