Exclusiv. Teo Trandafir are parte de o surpriză uriașă: „Ca în niciun an, au venit multe oferte…”

Exclusiv. Teo Trandafir are parte de o surpriză uriașă: „Ca în niciun an, au venit multe oferte…”
Teo Trandafir, îndrăgita prezentatoare de la Kanal D, ne-a dezvăluit câteva secrete din perioada următoare a vieții sale, una spirituală și plină de emoție.

Teo Trandafir cucerește inimile românilor de peste două decenii, ea fiind una dintre cele mai apreciate prezențe TV din istoria televiziunii românești. În emisiunea sa de la Kanal D, Teo Show, reușește să bifeze numerose exclusivități din showbiz, dar și să atingă sufletele telespectatorilor cu povești mai vesele sau mai triste din viața de zi cu zi.

Și dacă pe tot parcursul anului s-a dedicat publicului, a venit rândul ei să ia o pauză. Teo așteaptă cu nerăbdare sărbătoarea Paștelui, și ne dezvăluie lucruri foarte interesante.

Pentru prima oară, are de ales!

„Ca în niciun an, au venit multe oferte pentru petrecerea Sărbătorii Pascale și încă stau să mă gândesc ce va hotărî și Maia, pentru că este foarte important”, ne-a declarat, în exclusivitate, Teo Trandafir. „Vom lua împreuna o decizie. Am primit multe invitații în locuri care de care mai plăcute și mai însorite și, pentru prima oară, avem de ales”, a mai adăugat ea.

Teo Trandafir va avea o perioadă spirituală, de autoanaliză

Dacă va alege să-și petreacă Paștele pe o plajă însorită, ori pe prispa unei case de la țară, înconjurată de tradiții, urmează să aflăm. Însă e clar că prezentatoarea de la Kanal D va avea o călătorie spirituală, de autocunoaștere. Nu va lăsa Învierea Domnului să treacă fără

„Paștele este o Sărbătoare în care trebuie să te gândești la lucrurile formidabile care au generat-o”, explică Teo. „Este un moment atat de important și atât de plin de semnificație pentru întreaga creștinătate, încât e bine să te gândești, în exterior, la sacrificiul care a fost făcut în numele creștinătății. Și apoi te întorci în interior, să te gândești dacă meriți, dacă ai făcut suficient pentru asta. Să ne gândim dacă acel Sacrificiu suprem a fost suficient de apreciat și răsplătit de tine”, ne-a spus Teo Trandafir.

Maia are 17 ani și e o elevă de nota 10

Fiica lui Teo Trandafir se apropie de majorat însă nu are niciun moment de rebeliune specifică adolescenților. Din contră, Maia este o elevă de nota 10, iar mama ei îi este cea mai bună prietenă.

Îndrăgita moderatoare a emisiunii ce-i poartă numele, a devenit mama Maiei la 35 de ani, când a decis să o adopte.

„Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică, în ciuda faptului că un om care nu a trăit lângă noi ar putea spune asta. Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic. Cred că biologia are legătură cu maternitatea, sunt juxtapozabile. Dacă aduci un copil pe lume și atât, asta nu te face mamă biologică”, a spus Teo Trandafir.