Cum să ai o manichiură specială pentru Paște. Anul acesta se poartă unghiile cu iepurași

Cum să ai o manichiură specială pentru Paște. Anul acesta se poartă unghiile cu iepurași
Doamnele și domnișoarele se pregătesc pentru a-și face manichiura perfectă pentru sărbătorile pascale.

Sărbătoarea Paștelui este un moment foarte bun pentru a încerca modele de nail art cât mai speciale.

Cum să ai o manichiură specială pentru Paște. Anul acesta se poartă unghiile cu iepurași

Când ne gândim la unghii de primăvară și pentru sărbătoarea Învierii Domnului, la loc de cinste se află cele cu iepurași și ouă. De asemenea, doamnele și domnișoarele pot opta pentru flori sau pasteluri, care să le scoată din anonimat. Specialiștii susțin că unghiile decorate cu ouă se potrivesc unghiilor medii, asta dacă vreți să aveți o mână perfectă.

Dacă preferați pastelurile, veți cu adevărat remarcate folosind un verde mentă. Pentru un plus de prospețime, o singură unghie pictată în altă nuanță, e cea mai potrivită. Doamnele care vor neapărat iepurași pe unghii trebuie să știe că cea mai potrivită culoare este nude, iar iepurașii trebuie realizați într-o nuanță puternică.

Imprimeuri cu buline

Unghiile dumneavoastră vor fi vesele dacă le veți colora în portocaliu și albastru, apoi să faceți niște imprimeuri delicate cu buline. Dacă petreceți sărbătorile pascale într-o atmosferă deosebită, unghiile nude, dar cu vârful colorat vă vor scoate din anonimat. Ce spuneți de unghii în stil vintage? Există așa ceva, cu condiția ca unghiile să fie mate, pictate în culori diferite, iar pe ele să fie desenate puncte negre.

Întotdeauna manichiura franțuzească

Și în acest an manichiura franțuzească e la mare căutare, dar pentru Paște o puteți readapta. De exemplu, folosiți o bază pastel și o culoare metalică pentru vârful unghiei. Veți obține un model cu totul inedit. Nu uitați nici de unghiile ombre. Puteți obține modele cu adevărat impresionante, dacă veți folosi culori pastelate, specifice perioadei.

Nu lipsesc nici unghiile cu aplicații de diverse pietre sau cele cu stropi. Pentru acestea, se folosește o bază albă, apoi folosind un o scobitoare, veți puncta suprafața unghiei în cât mai multe culori pastel. Atenție! Pe unghiile scurte se aplică modele de mici dimensiuni, astfel încât acestea să nu acopere întreaga suprafață a unghiei.

Sursă foto: ego