Dan Negru din nou în topuri. Acum, doar pe locul 2

Dan Negru din nou în topuri. Acum, doar pe locul 2
Țipă, strigă, dă din mâini, vorbește mult, iar românii îl iubesc. Dan Negru este din nou în topuri. E drept că și se străduiește să ne surprindă de fiecare dată.

Succesul lui Dan Negru nu poate fi contestat: cifrele de audiență amuțește orice comentariu răutăcios. Românii îl urmăresc de fiecare dată pentru că vedeta Antena 1 reușește să îi surprindă și aduce în platourile de filmare marile vedete din toate domeniile.

Dan Negru din nou în topuri. Acum, doar pe locul 2

Dan Negru a invitat la Revelionul Starurilor 2021 zeci de vedete, din toate generațiile și domeniile. Au fost sportivi campioni, politicieni, cei mai iubiți actori și muzicieni, dar surprizele nu s-au oprit aici.

Uite așa, Dan Negru a ajuns din nou în topuri. Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru la Antena 1, a fost pe locul 2 în topul audiențelor, în Europa. Pe Dan Negru l-au depășit doar englezii de la BBC, după cum a anunțat prezentatorul tv pe Facebook.

Primul în Top a fost programul special de la BBC1 „New Year Live” a început de la 10:50 și s-a terminat la 00:20. A strâns în fața televizioarelor 6,1 milioane de telespectatori, scrie paginademedia.ro.

Revelionul prezentat de Negru la Antena 1 a durat mai mult și a început mai devreme. A debutat la 22:00 și s-a terminat la 04:00. La nivelul întregii țări a adunat 2,5 milioane de privitori în țară.

Minutul de aur al lui Dan Negru: ora 23.05, când se uitau 3,57 milioane de români.

Următoarele locuri în topul de audiență în noaptea de Revelion: „L’anno che verra”, de la postul Rai Uno, Italia. Spectacolul de Anul Nou de la italieni a început la 21:00 și s-a încheiat la 00:54. Opt milioane de italieni au urmărit show-ul.

Topul cinci este completat de RTVE din Spania, cu 7 milioane de privitori și France 2 cu 5 milioane de urmăritori și o cotă de share de 27,9%.


Adrian Năstase cu lacrimi în ochi. Vă e dor de mama?

Recomandarile noastre