Dan Negru o ține tot într-o petrecere. Ce l-a apucat în luna februarie

Dan Negru o ține tot într-o petrecere. Ce l-a apucat în luna februarie
Dan Negru o ține tot într-o petrecere. Luna Februarie are pentru prezentator o semnificație aparte, pe care a sărbătorit-o cum se cuvine.

Dan Negru o ține tot într-o petrecere zilele acestea. Luna februarie are o semnificație aparte pentru prezentator și pentru familia sa. Dan Negru are doi copii, pe Bogdan și Dara, ambii făcuți cu soția sa, Codruța. Prezentatorul își ține soția și copiii departe de ochii presei, fiind extrem de discret cu viața sa personală. Mai mult decât atât, Negru este și un tată responsabil, preocupat de viitorul copiilor. 

Cei doi vor moșteni o avere impresionantă de la tatăl lor celebru. După toată munca depusă de-a lungul anilor, prezentatorul TV se bucură acum de un venit lunar de aproximativ 85.000 de euro. El și-a propus să le construiască copiilor săi un adevărat imperiu imobiliar. El înalţă un alt bloc de  birouri, în Bucureşti. Al patrulea, în zece ani.Dan Negru câștigă din chiriile clădirilor sale aproximativ 50.000 de euro lunar. De asemenea, prezentatorul TV are investiții imobiliare și în orașul său natal Timișoara. De acolo, el câștigă lunar aproximativ 20.000 de euro.

Dan Negru o ține tot într-o petrecere. Și el și copiii lui sunt născuți în februarie

Dan Negru o ține tot într-o petrecere

În acest context, nu este de mirare că Dan Negru își serbează ziua de naștere cu fast. În timp ce el împlinește 50 de ani pe 23 februarie, fiica sa, Dara, a împlinit pe 12 februarie vârsta de 11 ani. Cu această ocazie, tatăl ei i-a făcut cadou o excursie la Predeal. Turiștii l-au putut vedea astăzi pe Dan Negru alături de toată familia sa, pe pârtie. Prezentatorul chiar s-a oprit să dea și câteva autografe. În curând, urmează aniversarea fiului.

Într-un interviu acordat impact.ro, Dan Negru a povestit că se serbează în avans și el, nu doar fiica sa. ”Astăzi e ziua de naștere a fiicei mele, împlinește 11 ani, și am vrut să îi serbez ziua la munte, la Predeal. Când eram mic, tata și mama mă aduceau la munte în fiecare iarnă. Acum, e vremea mea. Am schimbat rolurile, odată cu trecerea anilor. Astăzi e ziua de naștere a fiicei mele, împlinește 11 ani, și am vrut să îi serbez ziua la munte. Dar, de fapt, ne-am serbat, în avans, și eu, care sunt născut pe 23 februarie, și fiul meu, care pe 28 februarie împlinește 9 ani. Doar soția mea e născută în altă lună, în iunie”, a declarat prezentatorul. 

Foto: Impact 

Bârfoteca. Cine i-a adus Lidiei Buble lalele? Deja s-au lansat primele ipoteze