Dan Puric și fosta soție, despărțiți dar împreună. „Copiii au venit prin rugăciune, m-am rugat la Sfântul Nectarie”

Dan Puric și fosta soție, despărțiți dar împreună. „Copiii au venit prin rugăciune, m-am rugat la Sfântul Nectarie”
Dan Puric și fosta soție, Ileana Olteanu, s-au despărțit, dar au rămas apropiați de dragul celor doi copii adoptați, Nectarie și Maria Lorica.

Dan Puric a fost mereu discret cu viața sa privată. Puține s-au știut despre relațiile sale amoroase. Totuși, se știe că actorul a avut o relație lungă cu actrița Carmen Ungureanu, care i-a dăruit un băiat, pe Octavian. În urmă cu peste 10 ani, Carmen și Dan Puric s-au despărțit, iar actorul a început o relație cu o altă actriţă de la Teatrul Naţional, Ileana Olteanu. Acum pentru Dan Puric Ileana este fosta soție, însă relația lor a rămas una apropiată, de dragul copiilor pe care îi au împreună. 

La un moment dat, în urmă cu mulți ani, Dan Puric și Ileana au decis că vor să aibă copii. Ileana era cea care își dorea enorm să devină mamă, iar Puric a sprijinit-o. Astfel, actorul a venit cu ideea să adopte doi copii, iar Ileana a acceptat pe loc. Invitată la Antena 3, Ileana a vorbit despre relația cu fostul soț, dar și despre cei doi copii. 

Dan Puric a rămas apropiat de fosta soție și de cei doi copii 

Fosta soție a lui Dan Puric îi este recunoscătoare acestuia pentru că a convins-o să îi adopte pe Nectarie și Lorica. Numele fetiței a fost ales după cel al mamei actorului. „Nu mai știam sentimentul ăsta să fii mamă. Eu eram o soție foarte ascultătoare. El spunând da, pe mine m-a băgat într-o lume extraordinară. Dan i-a dat fetiței numele mamei lui, Lorica. Întâi l-am adoptat pe băiat și Dan a zis că să adoptăm și o fetiță”, a mărturisit Ileana la Antena 3. 

Deși adopția celor doi a durat practic 5 ani, Ileana nu regretă și este extrem de recunoscătoare. „Îi mulțumesc pentru că eu acum nu aș fi știut ce înseamnă această bucurie. (…) Copiii au venit prin rugăciune, m-am rugat la Sfântul Nectarie. Acum au aproape 9 ani”, a continuat fosta soție a lui Dan Puric. 

În urmă cu câțiva ani, Ileana mărturisea într-un interviu că este mandră de cei doi copii, care o ajută enorm. „Da, sunt mama Mariei şi a lui Nectarie. Cel mai frumos rol al meu este cel de mamă. Frumos şi greu, provocator şi cu cele mai multe satisfacţii. Doi copii frumoşi şi buni, pe care mi i-am dorit mult. Adopţia a durat 5 ani. Dar a meritat. Le-am spus că la unele mame copiii cresc în burtică…la mine ei au crescut în inima mea ..Maria e mai mică. Cu aproape 3 luni. Însă, mulţi oameni mă întreabă dacă sunt gemeni. Nectarie este „bărbatul”casei. Aşa zice el. Şi chiar este. Mă ajută cu plasele, când nu mă simt bine mă înveleşte cu o păturică şi îmi aduce la pat ce am nevoie. Maria spală vasele şi găteşte. Mama mi-a zis „nici dacă-i făceai tu nu ieşeau aşa reuşiti…:))”. Normal că mai fac şi năzdrăvănii…că aşa sunt copiii, dar încerc să comunic cu ei, să le explic ce e bine şi ce e rău. Să îi cresc cu multă dragoste şi înţelepciune”, spunea Ileana acum ceva timp. 

„Tot Dan ne ajută” 

Deși nu mai formează un cuplu, Dan Puric încă are grijă de fosta soție și de cei doi copii. Relația dintre ei doi a rămas una bună, de dragul copiilor. „Tot Dan ne ajută. Nu o să plece din inimă cuvintele lui. Mi-a zis să nu îmi fie frică, o să ne ajute pe mine și pe copii toată viața lui și atunci eu am liniștea asta că el ne va ajuta, și cu salariul meu, cu ce ne ajută el, noi nu ducem lipsă la ora asta de nimic”, a încheiat Ileana. 

Foto: Facebook, captura YouTube Antena 3

Ce treabă serioasă are Lucian Mîndruță cu Tzancă Uraganu. Veste uriașă dată de manelist

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre