Dana Budeanu închide definitiv subiectul Elon Musk la Bran: fake news! Totul a fost „o mascaradă”

Dana Budeanu închide definitiv subiectul Elon Musk la Bran: fake news! Totul a fost „o mascaradă”
Vestea că bogații lumii se adună la castelul Bran pentru petrecerea de Halloween a făcut turul internetului. Iar Dana Budeanu a dinamitat știrea momentului spunând din start că Elon Musk „a anulat” venirea sa în România. Ceea ce s-a dovedit că așa a și fost: un fake news.

Fake News. Petrecerea de la castel nu ar fi fost organizată de Elon Musk

Primii participanți la petrecere au sosit încă de vineri și au fost cazați la un hotel de lux din Centrul Vechi al Capitalei. Apoi au plecat spre Râșnov și Bran. Pe tot traseul, invitații au fost păziți bodyguarzi . Așa cum era de așteptat pentru o petrecere tematică, mai marii bogătași au venit cu make up artiștii după ei. Dar și cu bucătari, care au pregătit cele mai sofisticate mâncăruri – susțin unele publicații care au citat „surse”.

Numele lui Elon Musk a fost vehiculat intens printre participanți. Însă Dana Budeanu a spus din start că informația nu e reală. Stilista a susținut într-un șir de postări că multimiliardarul și noul patron al Twitter „și-a anulat” prezența la petrecerea despre care o parte din presa românească susținea că ar fi fost organizată chiar de el, de Halloween. În realitate, Musk nu a avut nicio legătură cu organizarea.

Elon Musk nu a călcat în România

O mână de milionari, dar și una-două staruri de cinema, de mâna a doua, au petrecut la Bran. Și chiar dacă s-a zvonit că va fi prezentă și Angelina Jolie, marea pasiune a lui Elon, iată că nici frumoasa actriță nu ne-a vizitat țara cu ocazia „Zilei Morților”.

Elon Musk s-a declarat fan al mitologiei vampirilor, postând în urmă cu doi ani, pe rețelele sociale, că simte că ar fi fost vampir acum 3000 de ani. O ciudățenie de-a lui care a alimentat zvonurile actuale prezentate în mass media.

În final s-a dovedit că povestea cu participarea lui Elon Musk la marea petrecere de la castelul Bran nu a fost decât „o mascaradă”, după cum spune Dana Budeanu. Sătui de circul mediatic, până și MAI a conformat că celebrul miliardar nu a pus piciorul pe la noi.

„În ciuda informațiilor apărute în spațiul public în ultimele 24 de ore, Boarding Pass nu a identificat nici un avion privat cu care Elon Musk ar fi putut sosi în România în zilele de joi, vineri sau sâmbătă. Avionul său privat, un Gulfstream G650ER înmatriculat N628TS a zburat din San Jose spre aeroportul Hawthrone din sudul LA-ului, în noaptea de sâmbătă spre duminică”, a transmis sursa menționată, pe rețelele de socializare.

Petrecerea de la Bran se ține anual și adesea vin bogătași din SUA

Castelul Bran a intrat în urmă cu mai bine de 15 ani într-un circuit turistic pe linie directă cu Statele Unite. Petrecerea de Halloween de la Bran este deja tradițională pentru americani, lucru arhicunoscut de cei care locuiesc în zonă. Tot localnicii spun că nu e primul an în care bogații surpiniști de camerele presei le calcă prin stațiune.

Sursa foto: Instagram