Dana Budeanu intervine în scandalul care îl vizează pe Traian Băsescu: „E un show”

Dana Budeanu intervine în scandalul care îl vizează pe Traian Băsescu: „E un show”
Situația în care se află acum Traian Băsescu, care a fost evacuat din vila de protocol a făcut-o pe Dana Budeanu să ia atitudine.

Dana Budeanu pune punctul pe I și lămurește situația privind evacuarea fostului președinte al României, Traian Băsescu, din vila de protocol.

Dana Budeanu intervine în scandalul care îl vizează pe Traian Băsescu: „E un show”

Cu puțin timp în urmă Dana Budeanu a fost invitată într-o emisiune tv și a vorbit deschis despre evacuarea lui Traian Băsescu din vila de protocol. Hotărâtă cum o știm, Dana Budeanu consideră că acest lucru este doar „o cretinătate” pentru că „toţi şefii de stat trebuie să beneficieze de grija statului.”

„E o decizie imbecilă! De ce să-l evacuezi? E o prostie!”

„O cretinătate. De ce să-l evacueze? (…) N-ai voie să-l evacuezi din vila de protocol. Toţi şefii de stat trebuie să beneficieze de grija statului cât timp n-au mitraliat oameni în piaţa publică. E un show tv! Oamenii aşteaptă show-urile în care unii au fost condamnaţi, alţii evacuaţi din case.

E show! E o decizie imbecilă! De ce să-l evacuezi? E o prostie!. (…) Ar trebui să evacuăm 99% din clasa politică. A fost şef de stat 10 ani. E fix festivalul cătuşelor! Aşa e universul ăsta, se rostogoleşte ca o ming”, a declarat bruneta.

Evacuat silit dacă nu părăsește urgent vila de protocol

Cu puțin timp în urmă, RA-APPS i-a dat un ultimatum fostului președinte al României: dacă nu va părăsi urgent vila de protocol, ar putea fi evacuat silit. Mai mult, RA-APPS a anunțat că Traian Băsescu nu a respectat termenul legal pentru eliberarea imobilului.

„Prin notificarea Regiei Autonome „Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) din data de 28.03.2022, Dlui. Traian Băsescu, beneficiarul contractului nr. 1.905/19.02.2015 având ca obiect folosința gratuită a imobilului- reședință oficială situat în București, Str. Gogol nr. 2, sector 1, i s-a comunicat faptul că în termenul prevăzut de lege de 60 de zile de la încetarea contractului.

Atât Dumnealui, cât și membrii familiei au obligația de a elibera și de a preda reședința oficială. În data de 23.05.2022 s-a împlinit termenul legal de 60 de zile în care Dl. Traian Băsescu avea obligația de a elibera și preda imobilul situat în București, Str. Gogol nr. 2, sector 1”, au anunțat reprezentanții RA-APPS.

Sursă foto: instagram