Incendiar. Fotografie cu Dana Budeanu, goală în pat. Stilista poartă doar tocuri

Incendiar. Fotografie cu Dana Budeanu, goală în pat. Stilista poartă doar tocuri
Dana Budeanu a rupt internetul în două, în urma unei fotografii postate. Bruneta e extrem de sexi.

Dana Budeanu a încins spiritele cu o poză postată recent.

Incendiar. Fotografie cu Dana Budeanu, goală în pat. Stilista poartă doar tocuri

Cu puțin timp în urmă, Dana Budeanu s-a hotărât să facă ceva ieșit din comun. Vedeta a încălțat niște pantofi cu tocuri înalte, și-a pus niște ochelari de soare care-i veneau foarte bine, s-a urcat în pat dezbrăcată și a făcut o fotografie de zile mari pe care a urcat-o apoi pe rețelele de socializare. Așa cum ne-am fi așteptat, ea a strâns foarte multe aprecieri de la fani și vedete.

Criticată de Ana Baniciu

Cu ceva timp în urmă, Ana Baniciu a fost invitată în podcast-ul lui Radu Țibulcă, unde nu s-a putut abține și a spus tot ce crede despre Dana Budeanu. Pentru că a fost de multe ori ținta criticilor brunetei, fiica lui Mircea Baniciu i-a adresat vorbe grele. Blonda s-a supărat foarte rău după ce Dana i-a criticat casa și spune că Budeanu își face reclamă pe spatele altor femei.

„Dana Budeanu… de la care am cumpărat o rochie acum mulți ani. A fost o chestie, mă rog… Eram cu Lala Band, cu Pariu cu viața. Trebuia să cumpăr rochia asta ca să ne prezentăm la un eveniment. Poate va vedea vreodată acest podcast și să-i spun că eu mi-am dat banii de pe un turneu cu Lala Band, de pe multe cântări cu Lala Band și am plătit o rochie de-ale ei.

 

După care o vedeam pe YouTube cum vorbea în nenumărate rânduri despre mine. La un moment a fost un lucru care m-a deranjat foarte tare. A zis: „Dacă stai într-o sărăcie de casă mai bine nu te mai posta”. Sărăcie sau nu… este o casă pe care eu mi-am dorit-o cu tot sufletul.

Nu cred că mi-am dorit ceva mai mult decât casa asta în care stau. Nu cred că am muncit mai mult pentru ceva decât pentru casa mea. E munca mea și nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă. Atât. (…) Are o răutate, dar e o femeie foarte deșteaptă. Își face reclamă pe spatele altor femei sau altor oameni care se îmbracă cum se îmbracă. Poate nici mie nu-mi plac ținutele făcute de ea, dar e o chestie de gust aici”, a spus Ana Baniciu.

Sursă foto: instagram