Dana Budeanu, mamă de fete, despre educația sexuală în școli

Dana Budeanu, mamă de fete, despre educația sexuală în școli
Dana Budeanu este mamă de fete și e foarte atentă la creșterea și educarea lor. Cele două sunt deja adolescente și au parte de o educație pe care unii ar putea-o considera strictă, din partea celebrei lor mame.

Fiicele Danei Budeanu, Maria și Dana, au împlinit 17 ani. Mama lor le ține departe de social media, de viața mondenă și de showbiz. Motivele ei sunt întemeiate. Și cine poate obiecta unei mame care știe întotdeauna ce e mai bine pentru copiii ei? Nimeni nu le-a văzut pe fiicele Danei Budeanu. Dana și Maria nu apar pe rețelele sociale. iar dacă mama lor decide să posteze ceva cu ele, o face într-un mod aparte: fetele sunt surprinse din spate, sau parțial, astfel încât nu li se poate distinge chipul.

Creatoarea de modă Dana Budeanu a fost căsătorită până acum opt ani cu omul de afaceri Radu Budeanu, iar după divorț au rămas în relații de prietenie, de dragul fetelor lor. Dana Budean s-a ocupat de creșterea gemenelor cum a știut ea mai bine. Nu le-a expus niciodată la televizor sau pe rețelele de socializare, iar tinerele nu au nici telefon mobil. „Vreau să le prelungesc copilăria. Şi te asigur că sunt mult mai pregătite pentru viaţă decât orice copil care are acces la altceva.

Nu ştiu dacă cineva îşi dă seama de asta. Eu cred că intelectualitatea adevărată şi educaţia adevărată se întorc, s-a ajuns la o saţietate”, a spus Dana Budeanu, în urmă cu mai mult timp, potrivit Viva.ro.

Ce spune Dana Budeanu despre educația sexuală în școli

Recent, Dana Budeanu a vorbit despre tema educaţiei sexuale în şcoli, a teoriilor despre diferenţele dintre identitate sexuală şi identitate de gen şi despre cum a simţit ea însăși pe pielea să aceste tendinţe, atunci când a studiat în Marea Britanie.

„Și când am terminat eu facultatea în Marea Britanie există deja o direcție implementată de acest val progresist. Eram încurajați să lucrăm și să avem idei doar în grup, vezi-Doamne cel mai bine e să ai idei în urmă unui brainstorming. Aici suntem în aceeași situație, eu am două fete la școală, dar eu sunt în control total aspura a ceea ce învață și citesc, dar nu toți părinții sunt Dana Budeanu. Din nou, fiecare stat își face legile educației și programa școlară.

Nu există că impune cineva. Că a acceptat Universitatea București acest curs. Statul hotărăște, asta în care nu mai am încredere, dar eu sunt o idealistă, sper că oamenii se vor trezi, că eu nu am nicio miza, să stau să fac că diavolul tazmanian. Eu am urlat cinci zile încontinuu că părinții să aibă voie să între azi în școli cu copiii. Revoluția este a fiecăruia. Am trăit mulți ani în Marea Britanie și am văzut cum e acolo.

Nimeni nu poate să te calce pe cap, pentru că nimeni nu se supune. Au zis că de a două zi, masca în metrou. S-au dus 20%. Au mai zis o dată. A două zi au venit 10%. Apoi au zis „bun, cine vrea, masca în metrou”. Ieri erau 690.000 de oameni care refuză să își plătească facturile în Marea Britanie. Când se strâng 1 milion, pot merge să stea la masă cu Guvernul”, a mai spus Dana Budeanu la România TV.