Dani Mocanu și-a scris numele pe gardul casei în care locuiește. Vila e păzită de doi lei – Imaginile sunt greu de descris

Dani Mocanu și-a scris numele pe gardul casei în care locuiește. Vila e păzită de doi lei – Imaginile sunt greu de descris
Cântărețul de manele Dani Mocanu nu se uită la bani când vine vorba de imaginea sa. Iată ce casă și-a făcut.

Dani Mocanu vrea să arate lumii că trăiește pe picior mare și că întoarce banii cu lopata. Iată cum arată casa în care se simte ca un rege, deși…

Dani Mocanu și-a scris numele pe gardul casei în care locuiește. Vila e păzită de doi lei „din aur”

Manelistul Dani Mocanu și-a făcut o casă în județul Argeș „care se învârte după soare”. Primul lucru care-l șochează pe orice privitor este poarta pe care acesta și-a scris numele, într-un algoritm neobișnuit. În plus, vila este păzită de doi lei mari, aurii, iar curtea este suficient de încăpătoare pentru două-trei berline sau pentru o petrecere cu grătar.

Mai mult, pe acoperișul casei e inscripționată litera „M”, cât se se vadă dintr-un elicopter dacă ar trece vreodată vreunul pe acolo, iar fotoliile din interiorul vilei sunt copii ale unor tronuri regale.

Eliberat după 24 de ore

Chiar dacă pretinde că are tot ce-și poate dori cineva, Dani Mocanu pare că nu are simțul răspunderii. Recent, celebra sa locuință a fost călcată de oamenii legii, iar el a fost luat pe sus. Motivul? Aflat într-un club din Târgu Mureș, el a amenințat cu o armă albă un tânăr, iar imaginile au ajuns și pe rețelele de socializare, iar poliția s-a autosesizat. Dani Mocanu a fost luat la interogatorii, însă de data asta a avut noroc și, după 24 de ore, a fost lăsat liber.

Piscina pliantă este încă o dovadă a luxului în care se scaldă manelistul Mocanu, interpret al hiturilor „Pușcăriașul”, „Șmecher cu parfum de damă”, „Coarda”, „Stai cuminte că te bat” sau „Bo$$”

La puțin timp de când a simțit gustul libertății, manelistul a afirmat într-un mesaj pe contul de socializare că are planuri foarte mari în acest an.

„Știți bine că am avut probleme din nou cu legea și am fost arestat. Motivul pentru care proiectul Iuda a întârziat. Acum sunt acasă și totul e bine. Dorm și eu liniștit și mâine încerc să finalizez proiectul”, a transmis Mocanu în bula sa din mediul online.

În trecut, Mocanu a mai fost condamnat pentru că a condus fără permis și pentru lansarea unei piese care instiga la ură împotriva femeilor. Totodată, acesta a făcut deliciul fanilor atunci când a apărut pe străzi călare pe un „tanc”, îmbrăcat în uniformă militară. Distracția a culminat cu avarierea a două autoturisme parcate, însă circumstanțele au permis ca legea să fie indulgentă cu acesta.

La fel și când a încercat în repetate rânduri să agațe femei refugiate din Ucraina, la vamă