Dani Oțil a dat-o în bară. O afirmație făcută l-ar putea costa grav. Colega Ramona l-a taxat

Dani Oțil a dat-o în bară. O afirmație făcută l-ar putea costa grav. Colega Ramona l-a taxat
Dani Oțil și-a dat cu stângul în dreptul, iar toată lumea a fost șocată de comportamentul prezentatorului.

Ce se întâmplă cu Dani Oțil? Nu se mai poate controla? Colegul lui Răzvan Simion a avut un comportament care nu i-a făcut deloc cinste.

Dani Oțil a dat-o în bară. O afirmație făcută l-ar putea costa grav. Colega Ramona l-a taxat

În emisiunea celebră pe care o prezintă, Dani Oțil a avut o reacție care nu-i face deloc cinste. Când echipa matinalilor a adus în discuție platforma OnlyFans, Dani a spus niște vorbe care i-au lăsat pe toți fără replică. „Nu toată lumea trebuie să aibă cont pe OnlyFans, deși nu ne deranjează chiar deloc. Urâtele n-ar trebuie să-l aibă, dar e bine că se expun”, a spus Dani Oțil.

Prima persoană care a încercat să dreagă busuiocul a fost colega Ramona Olaru, care a precizat că pe lume nu există femei urâte, ci doar mai puțin frumoase. La rândul său, Răzvan Simion, i-a aruncat o privire prietenului său, care spune multe, semn că nu i-a convenit deloc ce reacție a avut. Mai mult, Răzvan l-a comparat pe colegul său cu George Buhnici…

Dani Oțil are probleme financiare de când s-a căsătorit?

Într-o altă emisiune, Dani Oțil și-a șocat colegii atunci când a mărturisit că nici măcar mașina pe care o conduce nu îi aparține. „Am rămas cel mai… conduc o mașină hibrid care nu e mea. Eu? Mi-am băgat banii la angajați în investiție… Adevărul e că eu iau bani să merg cu mașina.

Dar, mă… starea socială. Și Ramona e peste mine. Dar dacă mai face Robert Tudor o magie, s-ar putea să o piardă”, a mărturisit râzând prezentatorul. Dar parcă nu era râsul lui… Dar toate aceste lucruri nu mai înseamnă nimic pentru Dani Oțil, care cedează în fața oricărei dorințe a soției sale, frumoasa Gabriela, în timp ce micuțul Tiago, pe care și l-a dorit atât de mult, e întregul univers.