Dani Oțil a fost părăsit. Simpaticul prezentator nu prea are noroc la femei

Dani Oțil a fost părăsit. Simpaticul prezentator nu prea are noroc la femei
Lucrurile nu funcționează așa cum trebuie în viața lui Dani Oțil, iar prezentatorul a simțit nevoia să le spună tuturor despre ce e vorba.

Dani Oțil e cunoscut ca un personaj transparent, care atunci când are un necaz preferă să vorbească și să găsească soluții.

Dani Oțil a fost părăsit. Simpaticul prezentator nu prea are noroc la femei

În direct la Neatza cu Răzvan și Dani, proaspătul tătic a spus ce are pe suflet. Acesta a rămas fără bonă pentru micuțul Luca Tiago și a încercat să glumească pe acest subiect, ca să mai îndulcească momentul. Dani susține că încearcă să găsească un răspuns la faptul că e a doua bonă care pleacă de la el în scurt timp. Care să fie oare motivul pentru care e părăsit de femei?

„Nu știu, nu știu ce se întâmplă. Nu am fost părăsit de atâtea femeie, cât am fost acum de bone niciodată în viața mea. Din contră, schimbam iala la ușă să nu mă mai caute și acum… Uite și tu ce situație.”, a recunoscut Dani Oțil la emisiune.

Vestea a fost dată de Gabriela

Anunțul plecării celei de-a doua bone a fost făcut chiar de Gabriela, cu ocazia împlinirii unui an de la căsătorie. Cei doi soți caută din nou pe cineva care să aibă grijă de micuțul lor și speră că a treia oară va fi cu noroc, pentru că s-au săturat de atâtea schimbări. „Trebuie să scriem o carte despre bone. Știu, mai există. (…) Da, ne căutăm bonă, iar.”, a spus și frumoasa Gabriela Prisăcariu.

Gabriela s-a supărat pe internauți

Cu ceva timp în urmă, Gabriela a ieșit la club cu fetele, iar acest comportament i-a făcut pe internauți să o certe. Fotomodelul a luat foc și le-a dat imediat replica. ‘’Eu vă zic, nu ne mai salvează nimeni și nimic. Citesc astăzi un articol, cum că am ieșit în club în timp ce ‘’micuțul prezentator’’, credeți-mă nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic, a stat bonă și foarte ironic spus.

Unu, ce e greșit în asta, tatăl cu copilul în timp ce mama muncește sau iese pur și simplu să se distreze, plus că nu am văzut nici un articol în care scrie ‘’Dani a fost la curse în timp ce Gabriela a stat acasă bonă’’. De ce? Ce e asta, discriminare? ‘’, a scris Gabriela Prisăcariu pe contul personal de Instagram.

Sursă foto: instagram